ewusia123s 28.12.10, 10:08 Witam Poszukuję DOBREGO fotografa, który robi zdjęcia nie u siebie w studiu ale np. w kościele czy w domu. Chodzi mi o chrzciny. Jeżeli macie jakiegoś sprawdzonego to proszę o namiary (tel lub jakaś strona internetowa). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
husky_ Re: Fotograf.. 28.12.10, 12:15 Zapraszam. ZbigniewSwiderski.pl Fotografia ślubna, chrzty, reportaże itp. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Fotograf.. 28.12.10, 15:18 marcineq30 napisał: > Polecam Chciałem zauważyć, że osoba zakładająca ten temat prosiła o DOBREGO fotografa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zanecin Re: Fotograf.. 29.12.10, 21:46 Co to niby prawdziwa sztuka jest ?? www.culture.pl/pl/culture/artykuly/dz_kozyra_piramida_zwierzat Odpowiedz Link Zgłoś
marcineq30 Re: Fotograf.. 03.01.11, 18:23 Jeżeli dobrego fotografa to proszę www.kalina-bez-studia.com Odpowiedz Link Zgłoś
piotrg4 Re: Fotograf.. 03.01.11, 22:51 to i ja dorzucę coś od siebie ;) www.blog.piotrmikula.com www.piotrmikula.com __________________________________________ Fotografia Ślubna, Chrzty, Imprezy firmowe www.piotrmikula.com www.blog.piotrmikula.com Odpowiedz Link Zgłoś