Gość: Patyk IP: *.* 20.09.02, 13:40 ...z powodu zakladania (zalozenia ) Warszawskiego Klubu Blizniaka - o czym przeczytalam dzisiaj w jednej z "dzidziowych" gazet.Super pomysl, szkoda, ze jestem "pojedyncza" Pozdr,Patyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka_J. Re: Do Asi_T - gratulacje... IP: *.* 20.09.02, 21:48 To ja też gratuluję, ale napiszcie co bliżej, bo nie jestem w temacie.Pozdrawiam, AgnieszkaJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_t Re: Do Asi_T - gratulacje... IP: *.* 21.09.02, 11:54 Patyku drogi, to tylko pomysl... z realizacja gorzej. Jak na razie zglosila sie jedna mamusia i to z Nowego Jorku. hihi. AsiaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika25 Re: Do Asi_T - gratulacje... IP: *.* 22.09.02, 07:44 Asiu ,napisz proszę kilka słow o planowanym Klubie Bliźniaka.Monika z bliźniakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_t Od Asi_T - informacje IP: *.* 23.09.02, 10:06 O Klubie Blizniaka juz kiedys pisalam tu na forum i nikt sie nie zglosil... a ja teraz wracam do pracy i bede miala coraz mniej czasu... ale pomysł jest nadal aktualny!ale musze sie pochwalic: w Mamo to ja (numer z pazdziernika) jest moj list i zdjecie moich bąbelków! AsiaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IwonaC. Re: Do Asi_T IP: *.* 25.09.02, 15:35 Asiu, zaraz idę kupić Mamo to ja - ale już teraz gratuluję - Bąbelki stają się osobami publicznymi, pomyśleć co to będzie za kilka lat .... Prezydent i Premier ???? Całuski i pozdrowionka : hello: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika25 Re: Do Asi_T - gratulacje... IP: *.* 24.09.02, 20:19 Czy można przystąpic do Klubu Bliżniaka?Krzysztof i Jakub (bliźniaki) Odpowiedz Link Zgłoś