dreksel 09.07.03, 21:01 mam leciec sama z trojka dzieci .Jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila_trojaczki Re: podroze 09.07.03, 21:02 Ooo tez jestem ciekawa?? no wlasnie jak?? Albo jak lecac z mezem i trojaczkami czyli 2+3 Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
dreksel Re: podroze 09.07.03, 21:38 ostatnio lecialam z taka rodzina. mama siedziala z najmlodszym i najstarszym. tato ze srednim. nie mieli problemow Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_trojaczki Re: podroze 11.07.03, 11:25 Witam Ale czy dzieci mialy osobne siedzenia, bo z tego co mi wiadomo jak leci sie np. z jednym malym dzieckiem to dzidzius jest dopinany jakimis pasami do np. mamy czyli drugie mogloby byc dopiete do taty ale co z trzecim ????? i to nie starszym tylko cala trojeczka w rownym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
dreksel Re: podroze 11.07.03, 21:07 hej Do dwoch lat dzieciaki sie przypina, potem musza miec oddzielne siedzenia, ktore kosztuja ok 75%ogolnej ceny biletu.Chodzilo mi bardziej o to, ze jedno z rodzicow mialo dwoje, drugie jedno dziecko i w miare system dzialal. Najstarsze nie mialo wiecej niz 5 lat. Moje blizniaki maja 8 miesiecy, starszy syn 3 lata. co zrobic jak bede musiala wyjsc do lazienki, jak wsiasc i wysiasc z samolotu, przciez dwojki nie wezme na rece, a wozek bede musiala oddac na bagaz.Czy mam szanse sama sie przesiasc? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
amj02 Re: podroze 11.07.03, 15:30 Do 2 lat mozna trzymac dziecko na kolanach i bilet jest darmowy. Jezeli nie mozesz trzymac dziecka na kolanach musisz miec krzeselko (takie jak do samochodu)i placisz za bilet. Niektore linie lotnicze maja swoje krzeselka, jesli musisz uzyc swojego musisz sprawdzic z liniami lotniczymi czy ma odpowiedni atest. Najlepiej zadzwon do linii lotniczych i dowiedz sie wszystkiego. Gosia Mamusia Alyson, Megan & Julia ur 01/27/99 Odpowiedz Link Zgłoś
dorrit Re: podroze 14.07.03, 13:41 Moze umiesc ten watek np. na podforum "Wakacje"? Ja tam zadalam pytanie, co z wozkiem blizniaczym, czy tak jak w przypadku pojedynczej parasolki zabiora mi go tuz przed wejsciem na poklad, czy bede zmuszona nadac go na bagaz (RATUNKUUU!) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dreksel Re: podroze 22.07.03, 18:54 dziekuje za wszystkie rady, pozdrawiam sylwia Odpowiedz Link Zgłoś