kamuza 26.11.07, 10:49 Może wiecie gdzie kupić? www.stanislaw.win.pl już nie ma firmy i nie produkuje sanek. Może wiecie coś o innym producencie alebo któraś z Was ma do sprzedania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha129 Re: sanki dla bliźniąt 26.11.07, 11:20 Właśnie od 2 tygodni próbowałam dodzwonić się do firmy stanislaw.win.pl ,wcześniej złożyłam zamówienie i nic. My narazie mamy sanki gdzie dziewczyny siedzą obok siebie (mąż przerobił sanki pojedyńcze). Tylko jak będzie więcej śniegu to będą niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
twinsy07 Re: sanki dla bliźniąt 26.11.07, 11:32 Też mam ten problem. Złożyłam zamówienie u Pana Stanisława i czekałam na sanki, a tu NIC W końcu się do niego dodzwoniłam. Już nie ma produkcji (( A sanki dla bliźniaków będzie robić teraz firma TAKO i u nich złożyłam zamówienie. Niestety jest znacznie drożej. Za sanki z wkładkami i rączką do pchania oraz z transportem zapłacę 250zł. Ale co robić? Dla zainteresowanych telefon 034 371 12 74 (70, 71). Mam nadzieję, że teraz dostanę saneczki. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiareczka Re: sanki dla bliźniąt 26.11.07, 12:15 ojejkuś... to mialam fuksa, bo ja od stanisława dostałam sanki wlasnie jakieś 2-3 tyg temu.... no i trzeba przyznać że są SUUUUPER, szkoda że już nie produkuje ich.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamuza Re: sanki dla bliźniąt 26.11.07, 12:33 Twinsy07 - to dziwne... dzwoniłam już parę razy do TAKO i tam mówią mi, że nie mają sanek z wkładkami i że w ogóle takich nie robili. Pani, z którą rozmawiałam, powiedziała ze takie z wkładami i rączką robił Pan Stanisław a oni mają bez żanych dodatków (3 razy otrzymałam taką informację). Natomiast takie bez dodatków kosztują 110 zł, czyli 40 zł drożej niż u Stanisława... Odpowiedz Link Zgłoś
twinsy07 Re: sanki dla bliźniąt 26.11.07, 13:31 W piątek rozmawiałam z Panem Stanisławem. Skierował mnie do Pana Radka Kolewińskiego z TAKO i potem wysłałam mailem to samo zamówienie, które wysyłałam do Pana Stanisława, czyli z wkładkami i rączką. I na tego maila dostałam odpowiedź, że sanki takie będą, ale droższe. A produkcję zaczynają podobno w tym tygodniu. Z działu handlowego maila dostałam od Pani Karoliny Krawczyk karolina.krawczyk@tako.net.pl Spróbuj z nimi teraz porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
pata100 Re: sanki dla bliźniąt 26.11.07, 14:51 To prawda w standardzie nie maja wkładek i rączki ale robią na zamówienie, trzeba poprosić o opcję dodatkową. Odpowiedz Link Zgłoś
traganek Re: sanki dla bliźniąt 26.11.07, 15:40 To ja też miałam fuksa Sanki od p.Stanisława dostałam jakieś dwa tyg temu i już dwa razy je użyliśmy jak było trochę śniegu w ogródku. Jaka szkoda, że już ich nie robi są naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: sanki dla bliźniąt 26.11.07, 16:06 szkoda, ze juz ich nie ma w produkcji tez chetnie bym je kupila! Odpowiedz Link Zgłoś
sylw-iaz Re: sanki dla bliźniąt 20.02.08, 19:54 ja nawet nie wiedziałam gdzie można dostać sanki dla blizniąt i kupiłam 2 pojedyńcze i woże ich w tak zwany kulik ale one mają juz 2 latka .siedzą stabilnie i narazie ani razu nie było wywrotki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: sanki dla bliźniąt 20.02.08, 21:24 jaj tez mam pojedyncze; i tez ciagne tak jak ty- "kulig"; nie narzekam, siedza stabilnie, ale na dluzszy wypad to ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla a mi się w ogóle nie przydały już drugą zimę :) 20.02.08, 22:20 tzn. zeszłej zimy przez tydzień tylko, a tej zimy ani razu.. nie było w ogóle śniegu.. Odpowiedz Link Zgłoś
traganek Re: a mi się w ogóle nie przydały już drugą zimę 21.02.08, 08:40 My też tylko raz używaliśmy((((((((((((((((((((((((((( A jak już spadł śnieg to dzieci zachorowały((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś