Dodaj do ulubionych

Ferie zimowe 🤔

25.01.25, 23:41
Nigdy na zadnych nie bylem.
Czterech pancernych sie ogladalo rano, potem troche na sanki przed blokiem, albo do Lasku Bielanskiego, do kolesia 2 pietra wyzej.
A tera do Egiptu sie im zachciewa. Dla kogo kurwmorpier te ferie sa?
Obserwuj wątek
    • shachar Re: Ferie zimowe 🤔 22.02.25, 18:46
      To sie nazywa u mnie ze "poszlam na Gobalowke". Tylko to miejsce trzyma mnie przy zyciu, tylko dlatego to wszystko robie, co robie. Teraz mysle, ze juz nie mam sily, ale to moze dlatego, ze nie widzialam slonca w tym tygodniu. Posiedze pare godzina na sloncu, naladuje baterie.
      • a_iii_ty Re: Ferie zimowe 🤔 22.02.25, 19:41
        Herbatke sobie przygotuj w czyms cacy.
        • shachar Re: Ferie zimowe 🤔 22.02.25, 20:13
          Ślicny, dziękuję smile Jako typowa słowianka piję herbatę cały dzień. Właśnie rano szukałam na Amazonie nowy większy kubek, niż ten,który mam. Po pierwsze smak mi się zmienil od kiedy robię fasting 20:4 i herbata PG tips zrobiła się za mocna w smaku, parzona w kubku o pojemności ok 350-400 ml, muszę mieć większy, a poza tym obrzydł mi juz ten kubek, za bardzo kojarzy mi się z pracą. Czas na coś w kwiatki z łodyżkami, wiosenne nastroje.
    • shachar Re: Ferie zimowe 🤔 22.02.25, 20:37
      Jeden fragment rtmny jest wygiety, co powoduje, ze woda z dachu splywa wlasnie w te strone i kiedy jest zimno zamarza interesujaco na roslinach. Zdjecie suchej hortensji byloby piekne, ale wlasnie pies nastapil na kwiat i wszystko sie urwalo.
      • shachar Re: Ferie zimowe 🤔 22.02.25, 20:39
        Oto winowajca.
        • shachar Re: Ferie zimowe 🤔 22.02.25, 20:55
          Tę zabawkę Bobsie dostała od mojej pacjentki, Susan. Susan była grubą zakonnicą, niezwykle!!! dowcipną, i równie niezwykle leniwą, jeśli chodzi o ćwiczenia. W okresie okoloświątecznym czas jej wypełnialo lepienie prezentów dla wszystkich, których znała. Mieliśmy też z nią sesję, jak robić kokardy na prezenty. Susan pożyczyła nam, terapeutom w gymie, taśmę i nożyczki, żebyśmy mogli wypróbować swe siły. Zostały mi po niej trzy kokardy. Susan dostała jakiegoś szlagu raz ze mną, kiedy straciła świadomość, a drugi raz parę dni później, w weekend, po zejsciu z kibla, i umarła tak po prostu.
          • shachar Re: Ferie zimowe 🤔 22.02.25, 21:17
            Slonce przesuwa sie, zajdzie za 2 godziny.
            • a_iii_ty Re: Ferie zimowe 🤔 22.02.25, 21:24
              Fans poswiata!
            • jan_stereo Re: Ferie zimowe 🤔 22.02.25, 23:27
              To jakos tak samoistnie koi umysl, ten widok.
      • jan_stereo Re: Ferie zimowe 🤔 22.02.25, 23:30
        Ja bym to wydrukowal sobie na A3, na jakiej kanwie i zapakowal w ramki i do domu wszedzie poustawial, nikt takich miec nie bedzie, nawet milionerzy.
    • jan_stereo Re: Ferie zimowe 🤔 22.02.25, 23:41
      Ja jezdzilem co roku, dobrze wspominam, zmiana otoczenia bardzo mi sluzyla.

A teraz mam relaks muzyczny.
    • rzeka.suf Re: Ferie zimowe 🤔 23.02.25, 03:15
      ja chyba tez nie, jakos zima nigdy mnie nie pociagala.
      w ogole jakies dziwne zdalo mi sie, zeby cos o zimie jeszcze wspominac. toz nawet ja, skrajnie cieplolubna, grzejnika juz nie wlaczam! tu zimy nie bylo w tym roku, pare nocy moze bylo mniej niz 10 stopni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka