dorot_a11 21.01.08, 12:16 witajcie Dziewczyny! stoje przed wyborem szpitala, rozwazam powaznie szpital Narutowicza, doradzcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini-mini-1 Re: czy sa tu mamy z Krakowa? 21.01.08, 13:36 cześć ja jestem z krakowa, ja się dopiero dowiedziałam ze zostanę podwójna mamą, ale juz teraz wiem ze jak wszystko dobrze pójdzie na pewno bede rodziła w narutowiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
xb Re: czy sa tu mamy z Krakowa? 22.01.08, 11:21 witaj ja zostałam podwójną mamą w październiku rodziłam moje pociechy w szpitalu Ujastek wcześniej synka też tam rodziłam, lekarza tez miałam z tego szpitala. Moja kolezanka też podwójna mama rodziła swoje córeczki równiez w tym szpitalu prowadził ja ten sam lekarz.Obie jesteśmy bardzo zadowolone z opieki lekarskiej jak i położnych. Nie warto słuchać tego co mówią tylko pojechać obejrzeć o wszystko zapytać i samemu wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
elpom Re: czy sa tu mamy z Krakowa? 22.01.08, 12:07 Witam, jestem mamą bliźniaków z listopada 2006,z Krakowa. Wybór szpitala był dla mnie jednym z większych dylematów, cały czas poszukiwałam lekarza ze szpitala Żeromskiego, ale jakieś trzy miesiące przed porodem zaczęłam się zastanawiać nad Narutowiczem i w efekcie końcowym tam też rodziłam. Miałam lekarza z tego szpitala, wszystko dobrze się skończyło, także jak dla mnie było dobrze. Tak jak pisała moja poprzedniczka, wybór szpitala to bardzo indywidualna sprawa, warto pojechać, zobaczyć, poczytać w internecie, ale nie za dużo i mieć bardzo "duży" filtr na to co piszą ludzie.Pozdrawiam gorąco, życzę dużo zdrowia, mama bliźniaków - super chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_surga Re: czy sa tu mamy z Krakowa? 24.01.08, 22:33 Witam Mozesz mi powiedziec jak sie nazywał twój lekarz z narutowicza Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorot_a11 Re: czy sa tu mamy z Krakowa? 22.01.08, 14:38 dzieki Dziewczyny! napewno sie udam "na zwiady" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: czy sa tu mamy z Krakowa? 23.01.08, 14:24 są dni otwarte i można obejrzeć oddział i porodówkę. teraz pod koniec stycznia lub na początku lutego w siemiradzkim można sie rozglądnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: dni otwarte! 23.01.08, 14:39 a dokładnie 27 stycznia o godzinie 17.00 i 9 lutego o godzinie 11.00 szpital siemiradzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
agiq Re: dni otwarte! 24.01.08, 11:30 a ja rodziłam na Kopernika i bardzo zadowolona jestem wbrew temu co się słyszy. Dzieci też zadowolone (leżały 14 dni po porodzie na neonatologii i patologii noworodka). Odpowiedz Link Zgłoś
aga29krakow Re: dni otwarte! 31.01.08, 14:33 Hej!Ja rodziłam na KOPERNIKA!Wcześniaki urodziły się 35/3 i leżałam w szpitalu 1,5 miesiaca na podtrzymaniu.Opieka dobra,a sprzęt maja według mnie najlepszy zakupiony przez Wielką orkiestrę,czyli jakby cos nie tak to jest wszystko pod kontrola.Lekarze też fachowi,mną się opiekował dr Gołąbek.Także ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
l.fw Re: czy sa tu mamy z Krakowa? 24.01.08, 13:17 ja rodzilam w listopadzie na Kopernika. Tam sie duzo zmienilo i z czystym sumieniem mozna ich polecac. Naprawde jestem bardzo zadowolona, a mialam stracha przed klinika Mialam rodzic u swojego lekarza w Zeromskim, ale pediatra starszego dziecka przekonala mnie do kliniki. Bo blizniaki to bardzo zwiekszone ryzyko komplikacji, okoloporodowych i neonatologicznyc. Maluchy mniejsze, slabsze, czesto wczesniaki. A klinika jednak ma najlepszy sprzet i lekarzy. Pani doktor Wilk, neonatolog, swietna kobieta! Jesli masz jeszcze czas, zastanow sie nad klinika - dla bezpieczenstwa dzieci. W koncu to one sa najwazniejsze, rowniez z egoistycznego punktu widzenia. Jesli mialoby sie z nimi cos stac zlego, to jakie znaczenie ma wytworna sala z toaleta?.. Odpowiedz Link Zgłoś