louve82 25.12.08, 23:16 Drogie Panie. Wybieram się właśnie na USG trojwymiarowe i troszeczkę przeraziła mnie cena - 250 złotych. Zastanawiam się ile Wy płaciłyście? Zapomniałam dodać, że USG ma być wykonane w Poznaniu. Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anjazzielonego Re: Usg 3D ile płaciłyście 27.12.08, 19:45 Ja w 2006 roku, w Krakowie płaciłam coś pomiędzy 250 a 300 zł. Drogo, ale dzięki badaniu u dobrego lekarza i dzięki technice można wykluczyć wszelkie podejrzenia, jeśli są, albo po prostu dowiedzieć się, że na danym etapie ciąży jest wszystko tak, jak powinno być. Za zdrowie dzieci i spokój mamy nie ma żadnej cenie, z perspektywy czasu napiszę, że warto robić usg 3d i nie oszczędzać na nim. Mnie też lekko szokowały te ceny, gdy się zapisywałam na badanie i nie znałam realiów, ale powtórzę, zdecydowanie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mirel-ka73 Re: Usg 3D ile płaciłyście 28.12.08, 23:15 Ja w tym roku za każde takie USG płaciłam 250 zł. W wawie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajuni Re: Usg 3D ile płaciłyście 29.12.08, 21:58 bardzo znany specjalista - trojmiasto - 200 zł - z nagraniem na płytę Odpowiedz Link Zgłoś
netty5 Re: Usg 3D ile płaciłyście 29.12.08, 22:07 Ja na szczescie nie musialam placic bo akurat dostali 3D w moim szpitalu i sobie na mnie wyprobowywali.I dzieki temu odkryto u moich dzieci powazne zagrozenie i szybka interwencja uratowala im zycie. Wczesniej bylam badana co 2 tyg. na zwyklym sprzecie i wszystko pokazywalo w porzadku.Wiec zgadzam sie z kolezanka ze nie wazna cena a warto sprawdzic czy wszystko jest ok.Zycze powodzenia. -- Odpowiedz Link Zgłoś