mada54 25.10.06, 00:02 Czy ktoś może mi polecić logopedę dla 5-latka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luciii Re: logopeda 25.10.06, 10:39 bodajże na os. wojska polskiego [mogę się pomylić, bo nie jestem z bielska, a tam chodziłam już jakiś czas temu] jest ośrodek pomiędzy blokami rehabilituje się tam dzieciaczki z problemami cielesnymi, po porażeniach i z wadami - super ośrodek tam mają też lekarza od badania bioderek, neurologa i właśnie laryngologa :)) ja z córką deptałam tam ze skierowania, do przesympatycznej kobietki [niestety nie pamiętam nazwiska], taka niziutka, młodziutka i przemiła jeśli kojarzysz miejsce - zajedź i popytaj, naprawdę warto :) ps. jak się jedzie od ronda nad tunelem na andersa w stronę wapienicy, mija się rondo pomiędzy stacjami benzynowymi i dalej kieruje się w stronę wapienicy, to jest pierwsza droga w prawo za stacją bp [w osiedle i plac zabaw] tam teraz wybudowali na zjeździe budynek pod sklepy -chyba jeszcze stoi pusty :) nie wiem czy coś pomogłam ;P ale to było już troszkę czasu temu... Odpowiedz Link Zgłoś
luciii tfu! tfu! nie laryngologa a logopedę :P 25.10.06, 10:47 no czeski błąd ;) wybacz Odpowiedz Link Zgłoś