gajmal 16.03.09, 09:30 Jaki prezent, niezbyt drogi i miły, można kupić nowo narodzonym bliźniakom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrust5 Re: Prezent dla noworodków 16.03.09, 10:03 Zalezy na jakiej stopie jestes z rodzicami. Przydaje sie poduszka do karmienia, jesli mama karmi, a moze po prostu paczki pieluch lub wziecie na spacer? (mozna w formie uroczystego zobowiazania). To wszystko prezenty bardziej dla rodzicow, dla samych dzieci to standardowo, np. gryzaczki wypelnione woda. Odpowiedz Link Zgłoś
tscina Re: Prezent dla noworodków 16.03.09, 10:38 mnie osobiście największą radość sprawiła paczka pieluch i 2 opakowania mleka, które kupiła przyjaciółka, która sama troszkę wcześniej została ciocią i wiedziała co na prawdę się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
gajmal Re: Prezent dla noworodków 16.03.09, 10:46 Dzięki też myślałam o pieluchach, ale nie wiem czy to nie wstyd zanieść przyjaciołom pieluchy? Odpowiedz Link Zgłoś
doti_2 Re: Prezent dla noworodków 16.03.09, 14:01 ja cieszyłam się bardziej z pieluch niż z grzechotek/gryzaczków, które moim dzieciom nie były potrzebne jeszcze przez wiele miesięcy.. ale może zapytaj znajomych co by chcieli dla maluchów. Ja mówiłam zwykle konkretami kilka potrzebnych rzeczy do wyboru żeby ktoś sobie wybrał cenowo co mu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Prezent dla noworodków 16.03.09, 12:32 a moze maskotki po prostu, jakies misie z roznymi kokardkami lub kiedys ja kupilam swoim dwa kroliczki, jeden rozowy, drugi niebieski sliczne! dostalam tez dwa jednakowe pingwinki pluszowe, tez sliczne i nie byly drogie dostalismy tez na poczatku dwa, duze, jednakowe zele do kapieli, tez super! lub jesli nie ma byc drogo, to na pewno roznego rodzaju gryzaczki, grzechotki,, skarpetki, bodziaki lub np. talezyki z melaminy z lyzeczka lub pierwszymi sztuccami... jest sporo rzeczy, ktore mozna kupic podwojnie, niby jednakowe a rozniace sie wlasnie np. kolorem czy rysunkiem powodzenia! to fajne zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
ma2ma Re: Prezent dla noworodków 16.03.09, 14:13 My,a w sumie ja cieszlyam sie gdy ktos podarowal maluchom pampki, husteczki..to sa rzeczy, ktore "schodza" przy bliznietach w neisamowitym tempie...a kosztuja dosc sporo... do tego mozesz kupic np. ksiazeczki materialowe, z szeleszczacymi stronami, lusterskiem, taka interaktywna...super sie sprawdza,a droga nie jest...w przyslosci maluchy beda mialy swietna zabawke...bo moi zdaniem pluszakow beda mialy mnostwo...bo to najlatwij kupic, dac...powodzenia w zakupach i daj znac na co sie zdecydowalas, bo ja za 8 mcy tez bede myslec o prezencie, ale ksiazeczka odpada bo starszy o 13 mcy brat taka juz ma i na pewno sie podzieli)) _________________________ Dawid i Daniel 12.10.2007 www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=945&cat=ap Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: Prezent dla noworodków 16.03.09, 15:37 zapewniam Cie ze pampersy sa super prezentem!!!!ja od przapsiolki dostalam 5 paczek pampersow i dwa mleka super prezent wtedy byl !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jummymami Re: Prezent dla noworodków 16.03.09, 17:55 najlepiej sie zorientowac co im potrzebne jest w tej chwili, moga miec pieluch pelno, a radosc sprawiaja fajne ciuszka, kocyki, Odpowiedz Link Zgłoś