to-tylko-ja-mama 30.08.10, 21:44 mam ptyanko, kiedy zarasta sie dziura w glowie dziecka? mam na mysli ta ktora dziecko ma od urodzenia na czubku glowy, jesli mozecie to odpiszcie prosze dzieki z gory za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: pytanko 30.08.10, 21:45 Ciemiączko. Są dwa, tylne i przednie. Jak już znasz nazwe, to łatwo sobie wygooglasz. Odpowiedz Link Zgłoś
to-tylko-ja-mama Re: pytanko 30.08.10, 21:50 dziekuje za podanie nazwy, zaraz wchodze na google i sobie poczytam, Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: pytanko 31.08.10, 10:09 to-tylko-ja-mama napisała: > dziekuje za podanie nazwy, zaraz wchodze na google i sobie > poczytam, A co Ty robiłaś przez 9 miesięcy ciąży, że nie wiesz tak podstawowych banałów? Odpowiedz Link Zgłoś
carmita80 Re: pytanko 31.08.10, 10:25 Tylne zrasta sie kilka miesiecy a przednie do 18 m-ca zycia, ewentualne odchylenia sie zdarzaja, problemy ze zbyt szybkim zrastaniem moga byc wywolane np. zbyt duza supelmentacja wit.D. Odpowiedz Link Zgłoś
nadrugiemiania Ło matko! 01.09.10, 00:02 Jaka dziura na głowie????Ciemiączko chyba!!!Normalnie nie wierzę,że w dzisiejszych czasach ktoś- matka nazywa ciemiączko- dziurą w głowie.Brawo przynajmniej wiesz ,że to zarasta żallllllllll Odpowiedz Link Zgłoś