Dodaj do ulubionych

Makijaż permanentny ust

12.01.24, 20:20
Ma któraś? Mam pytanko, czy zaraz po zabiegu usta były w innym odcieniu niż wybrany?
Jak długo skóra się zregenerowała-bardzo źle to wyglądało?
Długo piłyście przez słomkę?
Co stosowalyscie do nawilżenia i polecacie?

Właśnie wróciłam do domu po tym zabiegu 😉Niby wszystko wiem od kosmetyczki, ale chciałam też tu zapytać smile
Obserwuj wątek
    • dni_minione Re: Makijaż permanentny ust 12.01.24, 21:23
      A zadowolona jesteś z efektu? Myślałam o tym przez jakiś czas, ale na każdym zdjęciu usta PO wydają mi się przerysowane, z takim bardzo mocnym konturem, jak u lalki. Ja bym chciała takie bardzo subtelne, cieniowane, bez obrysu...
      • slatynka85 Re: Makijaż permanentny ust 12.01.24, 21:32
        Jestem parę godzin po i naprawdę efekt mi się podoba, mimo że na razie jest ciemniejszy kolor a ja mam robione to takim naturalnym - ponoc taki ma być ale nawet jeśli nie -, jest super.
        Ale u mnie to spora różnica była, no bo usta jak kreseczki, teraz wreszcie je widać smile
        • dni_minione Re: Makijaż permanentny ust 12.01.24, 21:44
          Pokażesz? Teraz, albo jak się wygoją?
          • slatynka85 Re: Makijaż permanentny ust 13.01.24, 17:35
            Jak się zagoi to pokaże przed i po 😉💋
      • youngagain Re: Makijaż permanentny ust 14.01.24, 12:49
        To o czym piszesz to makijaż permanentny początków lat 2000....Ja mam permanentny i wreszcie mam równy kontur i po wstaniu mam normalne usta a nie jak topielica blade. Jak wejdzie mi szminka to nadal wyglądam dobrze. Dla mnie urodziwy must have. Dziś robi się makijaż permanentny naturalnie, cieniując.
        • youngagain Re: Makijaż permanentny ust 14.01.24, 12:51
          *jak zejdzie szminka
          * urodowy must have
    • memphis90 Re: Makijaż permanentny ust 12.01.24, 21:54
      1. Wyglądały jak trzy siostry Godlewskie, ale kolor był taki sam
      2. W ogóle się nie regenerowała, min złuszczanie - zupełnie nie jak w necie, gdzie laski mają usta w krwawych strupach
      3. Ani razu
      4. Cicaplast
    • slatynka85 Re: Makijaż permanentny ust 13.01.24, 14:37
      Naprawdę na tyle ematek tylko jedna miała i jedna o nim myśli? No nie wierzę 😉
    • kasiazlasu Re: Makijaż permanentny ust 13.01.24, 16:59
      Bardzo bolało?
      Marzy mi się, ale boję się, slyszalam ,ze usta sa najwrazliwsze i to mnie wstrzymuje.
      Zrobiłam sobie we wrześniu rozdymioną kreskę na górnej powiece, efekt jest piękny, delikatny tak jak chciałam, bo ja kocham się malować, a bez makijażu wyglądałam jak świeża nieboszczka, a teraz oko ma charakter...
      • panna_lila Re: Makijaż permanentny ust 13.01.24, 17:08
        Pokaż tę kreskę, bardzo chcę ale boję się efektu
        • kasiazlasu Re: Makijaż permanentny ust 13.01.24, 17:24
          To jutro. Właśnie wróciłam z osocza i fibryny i wyglądam strasznie 🤣
          • kasiazlasu Re: Makijaż permanentny ust 13.01.24, 17:27
            Robiłam u Marianny Czerniak. Jechałam do Czeladzi z Poznania. Przemiła osoba. I po obejrzeniu wszystkich w Polsce, wybrałam ją, bo wydaje mi się, że jest najlepsza. A nie oddałabym oka w jakieś niepewne ręce.
        • kasiazlasu Re: Makijaż permanentny ust 14.01.24, 12:39
          Zrobienie zjecia własnego oka prawie mnie pokonało...🤣
      • slatynka85 Re: Makijaż permanentny ust 13.01.24, 17:39
        kasiazlasu napisała:

> Bardzo bolało?
        Ogólnie to nic nie "bolało" ale mało przyjemne uczucie, teraz już rozumiem, czemu na tatuaż mówi się dziara 🤣 W Życiu nie miałam tatuażu robionego, więc nie wiedziałam czego się spodziewać 😉Jest przed tym znieczulenie, ale jednak czujesz takie jakby lekkie ukłucia.
        Ale u mnie jest naprawdę duża różnica, zobaczymy jak kolor będzie taki jak ma być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka