koalla55 05.05.04, 10:41 jak nalezy go podawac niemowlakowi zeby dzialal? przed jedzeniem, po czy moze mieszac z mlekiem? dziecko robi rzadkie kupki juz od 2 tygodni; w tym okresie przybralo na wadze raptem 20 dkg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszko02 Re: enterol 05.05.04, 14:22 a w jakim wieku jest twoje dziecko? 20 dag to nie mało(200g). ja podaje mojej 5 mies. córce dwa razy dziennie pół saszetki tuz przed karmieniem. mozna mieszac z mlekiem, a takze podawac w trakcie karmienia (tak powinno byc prawidłowo, jednak u mnie nie wychodziło w trakcie). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koalla55 Re: enterol 05.05.04, 23:20 mala ma 4 miesiace przez 7 dni brala zinnat - antybiotyk; po nim zaczela robic brzydkie, rzadkie kupki (ale nie miala biegunki tylko rozwolnienie) rozwolnienie utrzymuje sie juz ponad 2 tygodnie; dziecko boli brzuch, caly cza steka na kupe do tej pory przybierala lepiej na wadze; na tydzien przybywalo jej okolo 350g totez 20 dkg na 2 tygodnie uznalam w jej przypadku za nieprawidlowosc Odpowiedz Link Zgłoś