jjola1977
12.05.11, 12:33
Witam!Czy któraś z was miała z tym styczność?Istnieje podejrzenie tej choroby u mojej córki.Łucja ma teraz rok ale głowę trzyma krzywo od prawie urodzenia ,z tym ,że miała okresy kiedy głowę miała prosto.Od 3 miesięcy nie wymiotuje ani nie ulewa,myślałam ,że to nie ten zespół a jednak wczoraj neurolog stwierdził ,że muszę zrobić ph-metrię ,żeby wykluczyć ten zespół.Boję się bo nie wiem czy już lepiej ,żeby to był ten zespół,bo jak nie to ,to już nie wiem co .Okulista i laryngolog już "załatwieni",to tak piszę jakbyście mi doradzały w tym kierunku.Nie jest to też ciągły kręcz tylko napadowy czyli trwa przez kilka dni w miesiącu i potem jest 2-3 tyg spokoju.Nie jest to też kręcz w jedną stronę tylko różnie,raz na jedną a raz na drugą.Co do karmienia to dziecko nie je chętnie ale zabawione odpowiednio zje posiłek łyżeczką i nie zwraca i nie płacze w trakcie.Nie wiem co o tym myśleć a żal mi małej jak biega z tą przechyloną głową i nie może przez to złapać równowagi.Pocieszcie mnie jakoś swoimi przykładami