131ka 23.07.04, 23:55 Poszukuje preparatów wapnia dobrze przysfajalnego najlepiej jakiegoś naturalnego.Chcę wzmocnić kości mojego za szybko rosnacego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniask_mama Re: PREPARATY WAPNIA - najlepsze 24.07.04, 07:01 Polecam Rexorubię - naturalne wapno homeopatyczne (tez mi je kiedys polecono na forum), jest w formie słodkich granulek, podaje się 1 łyżeczkę przed jedzeniem. Koszt pudełka ok. 20zł, ale starcza na długo. Jesli Cie zainteresuje poszukaj w wyszukiwarce interenetowej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
isia_50 Re: PREPARATY WAPNIA - najlepsze 03.08.04, 14:30 Moja córa dostaje WA-MAG (lub inna nazwa Calc-Mag). Preparat wapniowo- magnezowy, firmy Hasco-Lek. Odpowiedz Link Zgłoś
lapandora Re: PREPARATY WAPNIA-NUTRILITE 03.08.04, 17:05 Odzywki witaminowe Nutrilite. 100% naturalne, doskonale przyswajalne, doskonale syntetyzowane. Żadnych skutków ubocznych, za to poprawa blyskawiczna i dlugotrwala. Serdecznie polecam. Calcium Magnesium- wapno z magnezem, który poprawia wchłajalność. Tabletki o fajnym smaku, do zucia, jak cukierki Dla dzieci po pol tabletki. Sa swietne równiez dla doroslych, np mam na diecie bezmlecznej, dla osób zagrozonych osteoporozą. Nutrilite ma sporo doskonałych preparatów. Np zelazo, najlepsze z dostepnych na rynku. Dla dzieci jest multiwitamina. Moje dziecko- prawie 2 latka, już ja dostae. Na razie po 1/4 tabletki. Gdy miala 5 miesiecy, miala anemie. Szybko wyleczylam zelazem. Moi rodzice prowadza apteke, więc leki znam. I nic lepszego nie moge polecic. Po więcej informacji wpisz w wyszukiwarke NUTRILITE, lub napisz do mnie, to podesle info poczta. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś