iwonka13 06.10.04, 22:33 Juz sama ne wiem. Jedna p. doktor kazała sam Cebion multi, inna cebion multi do tego jeszcze witaminę D3 (2 kropelki), albo Multitabs samo. A jak to wygląda u Was mamusie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdamroziuk Re: jakie witaminki dla 4,5 m 07.10.04, 15:25 Mój synek nie dostawał żadnych witamin w tym wieku, bo jak zdrowe dziecko, to po co truć sztucznymi witaminami? Jak karmione piersią, to lepiej niech matka się zdrowow odżywia, a jak mieszanką, to tam już są witaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: jakie witaminki dla 4,5 m 07.10.04, 15:42 Moim dzieciom podawałam 5 kropelek Cebionu Multi i 2 kropelki witaminy D3. Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: jakie witaminki dla 4,5 m 07.10.04, 15:43 Moje dzieci są już dosyć duże(16 miesięcy-córka, syn - 4 latka) i mają się świetnie. Nie widać, żeby im te witaminki zaszkodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
maja312 Re: jakie witaminki dla 4,5 m 07.10.04, 16:34 Jeśli karmisz dziecko piersią , to nie potrzebuje zadnych syntetycznych witamin, wszystko co dobre ma w pokarmie. Podawaj dziecku tylko witaminę D3, według zaleceń pediatry.Jeśli karmisz sztucznie moze byc Cebion, ale teżwszystko nalezy uzgodni cze swoim pediatrą prowadzącym dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś