afryka11 08.11.04, 12:28 jutro pójdę do lekarza, ale napiszcie co może oznaczać i czy to coś poważnego. Nic Igusia nie bili, jest wesoły, tylko często robi kupki, które się ciągną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almerka1 Re: śluz w kupce 08.11.04, 12:33 u mojego maleństwa śluz w kupce był objawem zakażeniue układu moczowego i bakterii coli w moczu Odpowiedz Link Zgłoś
mawa73 Re: śluz w kupce 08.11.04, 15:56 U mojej małej czasem pojawia sie śluz w kupce i oznacza tyle, ze zjadła coś podrażniającego (np. pomarańczę). Ale jeśli tych kupek jest więcej i sa rzadrze, to już może coś być. My raz mieliśmy taką sytuację, kiedy córcia miała roczek - wtedy trzeba było wprowadzić na trzy miesiące dietę bezglutenową i bezmleczną. Ale przeszło. Acha - jesli to nie noworodek, to spokojnie mozesz podać mu Smectę czy Enterol - to są środki osłonne. I daj znać, jaka była diagnoza, bo mnie ten śluz ten interesuje Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
1wojowniczka Re: śluz w kupce 10.11.04, 15:00 U mojej idusi śluz w kupce oznaczał rozwolnienie. Mozna podawać Lakcid, który pomaga w procesach trawiennych Odpowiedz Link Zgłoś