dorota1005 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 27.02.05, 22:59 gliwiczanie pomozcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza245 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 28.02.05, 11:06 Polecam Doktor Dorotę Stanię. Przyjmuje w "B-Dental" na Sikorniku. Jest przesympatyczną dentystką, chodzę do niej z moją córką od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1005 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 28.02.05, 20:23 iza, czy mozewsz podac mi bliższe informacje, może tel., ile lat ma twoja córka, czy gabinet ma podpisana umowe z NFz, ile płacisz srednio za plombę, na jakiej ulicy jest ten stomatolog, no i co tam jeszcze chcesz; sorry że tak troche roztrzepanie piszę, ale moja córka juz mnie woła do wanny; z góry dziękuję i pozdrawiam, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
monisia98 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 03.03.05, 21:15 ja juz ci polecałam dentystkę z zabrza napisz do dam ci namiar sama mieszkam w gliwicach wyleczyla mojego synka Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1005 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 03.03.05, 22:41 Bardzo przepraszam ale nie przypominam sobie, sorry...może sie starzeje Ale to nieważne, bardzo byłabym wdzieczna za namiary na super dentyste, z góry dziekuję, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 03.03.05, 23:08 ja mam świetną dentystkę!!!!ale ona jest prywatnato minus,plusem jest to że jest znakomita,leczy najnowżymi spodobami bez bólu..dziecko w tym czasie ogląda bajkę na dvd w ogóle gabinet wygląda jak ufoale naprawde warto wydawać u niej kasę .my w zeszłym roku lakierowałyśmy ząbki w kwietniu....)nie lakowałyśmy)..a w tym w kwietniu mamy nastepna wizytę...jak cchesz daj znac dam ci namiary...gg1682037 Odpowiedz Link Zgłoś
dorota1005 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 04.03.05, 10:40 na pewno sie odezwe, już jestem ciekawa co to za dentysta!!!! + Odpowiedz Link Zgłoś
monisia98 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 04.03.05, 17:58 jeszcze raz pisze napisz do mnie na e-mail tbgsudnik@neostrada.pl to dam ci dane Odpowiedz Link Zgłoś