berem 08.03.05, 22:33 Mamy bardzo miłą wiadomość. Już niedługo naszym forum pod względem informacji medycznej opiekować będzie się lekarz z Kliniki Nefrologii Pediatrycznej . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatamiedzinska Re: LEKARSKIE POGOTOWIE RUSZA 08.03.05, 22:47 Jestes Wielka i taką pozostań !!! Super!!!!! Odpowiedz Link
jusiagra Re: LEKARSKIE POGOTOWIE RUSZA 08.03.05, 23:00 Brawa dla Beatki , która poczyniła starań w poszukiwaniu lekarza, ja tylko dodam że jestem w kontakcie z naszą forumową lekarką i jest bardzo sympatyczna:))) Odpowiedz Link
marlena.anna Re: LEKARSKIE POGOTOWIE RUSZA 09.03.05, 20:22 Świetna wiadomość i wielkie podziękowania dla Ciebie Beatko. Bardzo się cieszę... Odpowiedz Link
mamakuby3 Re: LEKARSKIE POGOTOWIE RUSZA 11.03.05, 20:07 SUPER WIADOMOŚĆ !!! Zauważyłam ,że dziewczyny piszą o problemach z wadami ukm po innych forach nie wiedząc o nas myslę ,że berem i wy wszycy nie obrazicie się ,że podaję link do tego forum. Odpowiedz Link
berem Re: LEKARSKIE POGOTOWIE RUSZA 11.03.05, 20:18 Dla Pani Magdaleny za chęć współpracy przesyłamy gorące podziękowania . Mamokuby3 jesteś bardzo czynna :) Oczywiście jeżeli macie tylko możliwość bardzo proszę o podawanie informacji , że nasze forum działa. Odpowiedz Link
ewaiela Re:DZIĘKUJĘ 12.03.05, 23:30 Jestem zachwycona ,że na Forum zagościła Pani Magdalena Naleśniak :))) Przesyłam słowa uznania oraz gorące pozdrowienia Ewa Wilkosz Odpowiedz Link