Dodaj do ulubionych

DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH

25.02.05, 23:11
Obserwuj wątek
    • dorota1005 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 27.02.05, 22:59
      gliwiczanie pomozcie!!!
      • iza245 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 28.02.05, 11:06
        Polecam Doktor Dorotę Stanię. Przyjmuje w "B-Dental" na Sikorniku. Jest
        przesympatyczną dentystką, chodzę do niej z moją córką od kilku lat.
        • dorota1005 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 28.02.05, 20:23
          iza, czy mozewsz podac mi bliższe informacje, może tel., ile lat ma twoja córka,
          czy gabinet ma podpisana umowe z NFz, ile płacisz srednio za plombę, na jakiej
          ulicy jest ten stomatolog, no i co tam jeszcze chcesz; sorry że tak troche
          roztrzepanie piszę, ale moja córka juz mnie woła do wanny; z góry dziękuję i
          pozdrawiam, Dorota
          • monisia98 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 03.03.05, 21:15
            ja juz ci polecałam dentystkę z zabrza napisz do dam ci namiar sama mieszkam w
            gliwicach wyleczyla mojego synka
            • dorota1005 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 03.03.05, 22:41
              Bardzo przepraszam ale nie przypominam sobie, sorry...może sie starzeje Ale to
              nieważne, bardzo byłabym wdzieczna za namiary na super dentyste, z góry
              dziekuję, Dorota
              • miriam_b Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 03.03.05, 23:08
                ja mam świetną dentystkę!!!!ale ona jest prywatnasadto minus,plusem jest to że
                jest znakomita,leczy najnowżymi spodobami bez bólu..dziecko w tym czasie
                ogląda bajkę na dvd w ogóle gabinet wygląda jak ufosmileale naprawde warto wydawać
                u niej kasę .my w zeszłym roku lakierowałyśmy ząbki w kwietniu....)nie
                lakowałyśmy)..a w tym w kwietniu mamy nastepna wizytę...jak cchesz daj znac dam
                ci namiary...smilegg1682037
                • dorota1005 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 04.03.05, 10:40
                  na pewno sie odezwe, już jestem ciekawa co to za dentysta!!!!
                  +
                  • monisia98 Re: DENTYSTA DLA 3-LATKI W GLIWICACH 04.03.05, 17:58
                    jeszcze raz pisze napisz do mnie na e-mail tbgsudnik@neostrada.pl to dam ci dane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka