jaha_mama_magdy 09.03.05, 19:39 Poszukuje w Warszawie dobrego gastrologa dla coreczki. Dziekuje Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19802302a Re: GASTROLOGA dla 4 latki szukam 09.03.05, 21:36 jeżeli możesz napisać dlaczego się wybierasz do gastrologa??? z jakim problemem?? moja córcia ma zaparcia od ponad pół roku- polecono mi gastrologa Odpowiedz Link Zgłoś
jaha_mama_magdy Re: GASTROLOGA dla 4 latki szukam 10.03.05, 09:37 Moja coreczka wlasnie od 11 dni sie nie wyproznila. Lekarz ze szpitala uznal ze jeszcze moment mozna poczekac. Wydaje nam sie jednak ze wizyta u gastrologa jest konieczna. W zeszlym roku o tej samej porze przez 4 miesiace walczylismy z jej niechecia do robienia kupy w ogole. Wywolywalismy ja farmakologicznie i robila w majtki. Poza tym jest alergikiem, ktory na rozne rzeczy roznie reaguje. Moze znalazlas juz jakiegos lekarza? Aga Odpowiedz Link Zgłoś
chwojka Re: GASTROLOGA dla 4 latki szukam 11.03.05, 00:00 Klinika Gastroenterologii znajduje się w szpitalu przy Działdowskiej i Centrum Zdrowia Dziecka. Ja korzystałam z porady gastrologicznej dla dziecka prywatnie w ENEL-MED ale niestety tu nie wykonują np. rtg przewodu pokarmowego u dzieci i trzeba to zrobić w szpitalu dziecięcym. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś