mamkakai1 28.04.05, 00:37 Moja córa ma 15 miesięcy, nagle zaczęłą opróżniać się 5 razy dziennie. Nie wiem co jest tego powodem. może macie podobne doświadczenia. dziękuję za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulaw Re: 5 kupek dziennie!!! 28.04.05, 09:31 Powodem tego moze być np. jakaś zmiana w diecie wprowadzona niedawno, albo za dużo soczków-owoców w ciągu dnia, albo idą ząbki (u nas przy ząbkach jest więcej kupek, bo wytwarza się dużo sliny, którą dziecko połyka). Pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkakai1 Re: 5 kupek dziennie!!! 28.04.05, 11:31 Córa je dużo owoców ale już długo. To nie wygląda na biegunkę. Zmiana w diecie to chyba tylko mniejsza ilość mleka (dwa razy 210 na dzień)- czy to może mieć wpływ? to zaczyna być uciążliwe nie mogę na dłużej wyjść z domu Odpowiedz Link Zgłoś
madziulaw Re: 5 kupek dziennie!!! 28.04.05, 14:00 A jak te kupki wyglądają - śluz? krew?konsystencja Odpowiedz Link Zgłoś
mamkakai1 Re: 5 kupek dziennie!!! 28.04.05, 16:44 Córa robi raczej luźne kupki, bez krwi, śluzu. Dopiero co wyszedł jej ząbek więc to chyba nie to. rzeczywiście od miesiąca pije sporo bo jest ciepło i ma większe pragnienie najlepiej pójdę do naszej pediatry Odpowiedz Link Zgłoś