iwciad Re: IRS 19 - OPINIE , doświadczenia 13.06.05, 12:13 Jest znakomity.Jeżeli masz zalecenie podawania czy to dziecku czy sobie to polecam.Naprawdę przynosi znaczną poprawę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
szczura Re: IRS 19 - OPINIE , doświadczenia 14.06.05, 14:35 a gdzie to można kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś
maugerka Re: IRS 19 - OPINIE , doświadczenia 14.06.05, 14:38 Ja miałam dobre zdanie, ale po dwóch miesiącach synek znowu się "zakatarzył" i znowu dostał IRS-19. Nie działa więc tak, jakbym tego oczekiwała. A kupuje się w aptece na receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
taptap Re: IRS 19 - OPINIE , doświadczenia 14.06.05, 15:30 ja niestety nie mam najlepszego zdania na temat IRS19 mojemu synkowi wogole nie pomogl ale za to Flixonase (ropny katar) rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: IRS 19 - OPINIE , doświadczenia 15.06.05, 10:21 Mojej córce wcale nie pomógł . Pani doktor powiedziała mi , że " jednym dzieciom pomaga , a innym nie " - i już . Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: IRS 19 - OPINIE , doświadczenia 15.06.05, 11:59 Uzywalismy, spejalnych efektow nie zauwazylam. Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: IRS 19 - OPINIE , doświadczenia 15.06.05, 15:58 Moja córka używała już kilku różnych "uodparniaczy" ale IRS-19 był wśród nich chyba najmniej skuteczny i najbardziej z nich nieprzyjemny w użyciu. A po kilku tygodniach od rozpoczęcia kuracji IRS-19 i tak zachorowała na zapalenie gardła... Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: IRS 19 - OPINIE , doświadczenia 16.06.05, 00:26 A moim dziewczynkom pomógł, może całkiem nie przestały chorować, ale choroby były dużo rzadsze i przebiegały łagodniej, kończyło się na katarze i kaszlu, i to raczej krótkim. A wcześniej katar zaraz kończył się zapaleniem ucha. Ja polecam, choć to pewnie prawda, że nie na wszystkich działa Odpowiedz Link Zgłoś