16.01.10, 15:21
możecie mi powiedzieć o co chodzi ?
właśnie czytałam sobie stronę bravo i natrafiłam na taki news : Robert
Pattinson:
Nie chce dalej grać Edwarda! Czy wystąpi w ostatniej części
„Zmierzchu”?
ock , do cholery ?!
nie mam najnowszego nr . bravo a w kiosku obok najprawdopodobniej został on
już wykupiony .
mam wielką prośbę do dziewczyn które były bardziej inteligentne ode mnie i
nabyły to bravo . wyjaśnijcie mi , o co chodzi ?
Obserwuj wątek
    • caroliin ? 16.01.10, 15:26
      piszcie : - 3
      • stay_away Re: ? 16.01.10, 16:31
        naprawdę wierzysz we wszystkie 'nowinki' które napisze ta 'gazeta' ? A jakby
        napisali, że Miley Cyrus żeni się ze swoim ojcem to też byś zakładała
        bezsensowny wątek?
        • caroliin Re: ? 16.01.10, 16:38
          po pierwsze nie napisałam że wieże , tylko chce żeby ktoś przybliżył mi treść
          tego artykułu .
          czytanie ze zrozumieniem się kłania . : ]
    • inna__ Re: ock ? 16.01.10, 16:43
      skoro podpisał kontrakt na cztery części to nie może się wycofać , bzdura .
      no i było już , i to nie raz -.-
    • i_love_th Re: ock ? 16.01.10, 17:15
      i tak mi sie nudzi to ci napisze cały artykuł

W zmierzchowej sadze Edward Cullen od 91 lat żyje jako nieziemsko piękny wampir. W
      rzeczywistości, już po dwóch latach grania tej postaci Robert Pattinson jest potwornie
      znudzony. Przystojny aktor niedawno oświadczył: "Nie chcę do końca życia być
      wampirem". Jego fani są w szoku. W trzy dni po premierze księżyc w nowiu zarobił na
      całym świecie ponad 258 milionów dolarów, a w samej tylko polsce w ciągu zaledwie
      dwóch tygodni obejrzało go ponad pół miliona widzów. Ten film to hit i większość aktorów
      dałaby sie usmażyć w głębokim tłuszczu, byleby tylko móc zagrać w nim główną męską
      rolę. Dlaczego więc Robert kręci nosem? - Jestem aktorem i nie chcę sie zawodowo
      zablokować- tłumaczy Pattinson. - Chciałbym spróbować więcej niż tylko tej jednej roli... A
      akurat na filmowe propozycje Rob nie narzeka. Hollywood oszalało na jego punkcie, a
      reżyserzy ustawiają sie do niego w kolejce. W lutym Pattinson stanie przed kamerą u boku
      gwiazdy z megahitu "Kill Bill" Umy Thurman. Ich film - "Bel Ami"- będzie kręcony w
      Budapeszcie. Potem Rob ruszy do Nowego Meksyku. Tam, razem ze znanym z roli w "X-
      menie" Hugh Jackmanem zagra w westernie "Unbound Captives". Po drodze bardzo
      zajęty aktor będzie promował melodramat "Remember Me" w którym udało mu sie zagrać
      między kręceniem księżyca w nowiu i trzeciej części zmierzchowej sagi zaćmienia. Robert
      chwali się: - Każdy z tych filmów jest inny. To jest świetne! Już nie moge sie doczekać
      pracy nad kolejnym projektem! Ucieczka ze świata wampirów chyba mu się udała.. Tylko
      czy z tak szczelnie zapełnionym kalendarzem Rob znajdzie czas żeby zagrać w ostatnim
      filmie ze zmierzchowej serii? A może spróbuje się wykręcić od pracy przy czwartej części
      sagi? Zdjęcia do filmu przed świtem miały się rozpocząć zaraz po nakręceniu zaćmienia.
      Trzecie część serii zmierzch w zasadzie już powstała... Dlaczego więc wytwórnia Summit
      Entertainment nie rusza z pracą nad następnym filmem? Nadal trwają negocjacje-
      prawnicy Kristen Stewart, Taylora Lautnera i Roberta próbują wywalczyć dla nich jak
      najlepsze kontrakty. Za swoje role każdy z aktorów może zgarnąć po kilka milionów
      dolarów. Jest jednak pewien dodatkowy warunek, który zwłaszcza Pattinsonowi nie
      przypadł do gustu- "Przed Świtem" może sie składać z aż dwóch części. Rob nie chce być
      wampirem Edwardem jeszcze w dwóch filmach, bo boi sie, że przez to przepadną mu inne
      interesujące role. Summit Entertainment próbuje skusić go kasą, fani sie denerwują, a
      spragniony aktorskich wyzwań Robert wciąż sie waha... Oby jednak przyjął role w przed
      świtem bo trudno sobie wyobrazić innego Edwarda
      • caroliin : D 16.01.10, 17:23
        i_love_th wielkie dzięki : *
    • sonia321 Re: ock ? 16.01.10, 21:30
      czytajcie bravo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka