binka5 18.07.05, 10:36 U mojego trzyletniego synka zauważyłam ostatnio na główce 2 siwe włoski.Czy to jest możliwe u takiego malucha???Czy któraś z emam miała do czynienia z czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mola_mama Re: siwy włos? 18.07.05, 14:10 Ja niestety urodziłam się z kępką siwych włosków (( (że też mama wzięła mnie ze szpitala ), które później "wytarły" mi się. Teraz bez farb i innych takich wyglądałabym gorzej niż moja babcia. Mój tata szybko osiwiał, więc odziedziczyłam to po nim . No, ale obecnie mam więcej niż 3 lata. Choć ostatnio zauważyłam, że jest coraz więcej osób, które szybko siwieją (środowisko, stres???), a może po prostu jako dziecko nie przyglądałam się 30-latkom. Może od słońca robią mu się aż takie jasne? I tej wersji się trzymaj . Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: siwy włos? 18.07.05, 17:31 Mojej córce zrobiły się najpierw dwie białe rzęsy, to był początek bielactwa. Mam nadzieję, że u twojego synka to nie będzie nic strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś