Dodaj do ulubionych

dziewczyny co sadzicie o rozszerzeniu forum?

19.08.04, 19:41

Obserwuj wątek
    • monika_lwo Re: dziewczyny co sadzicie o rozszerzeniu forum? 19.08.04, 19:43
      Oczywiście za szybko wysłałam. Myślałam o tym, żeby forum było o problemach ze
      skórą u dzieci, o znamionach i innych rzeczach z tym związanych. Zmienimy nazwę
      i poszerzymy? Co Wy na to? Macie jakieś pomysły? Czekam na propozycje i o nazwę
      forum?
    • monika_lwo Re: dziewczyny co sadzicie o rozszerzeniu forum? 21.08.04, 07:38
      O widzę, że nic nie sądzicie...
      • zazita Re: dziewczyny co sadzicie o rozszerzeniu forum? 21.08.04, 14:07
        Nie mam nic przeciwko, choc z drugiej strony obawiam sie ze "zaleje" nas fala
        tematow o pieprzykach, wysypkach,, pokrzywkach etc...
        Naczyniaki ma niewielki odsetek dzieci i na takim szerszym forum chyba
        znikniemy.

Jednak jakkolwiek bedzie dostosuje sie:-)
        Bardzo sie ciesze ze jest to forum, bo nigdzie na polskich stronach nie mozan
        znalezc tyle osob z podobnym problemem.

Pozdrawiam
        • monika_lwo Re: dziewczyny co sadzicie o rozszerzeniu forum? 21.08.04, 17:19
          Moze masz rację. Poczekam jeszcze co sądzą inne dziewczyny. W koncu to nasze
          wspólne forum i razem powinnyśmy o nim decydować.
    • arras-k Re: dziewczyny co sadzicie o rozszerzeniu forum? 21.08.04, 22:19
      To dobry pomysł by rozszerzyć forum. Nazwa mogłaby być związana z
      dermatologią.Jeśli chodzi o naczyniaki i to że niewiele osób je ma to sie z tym
      nie zgadzam.Bardzo dużo ludzi ma naczyniaki, czasami bardzo maleńkie, a czasami
      nawet nie wie że je ma!Tak było ze mną.Dopóki nie poczytałam sobie na tym forum
      o naczyniakach, to cały czas byłam przekonana, ze mam na twarzy pieprzyk.
      Dopiero teraz, jak moja wiedza jest większa wiem , że to nie jest pieprzyk,
      tylko naczyniak wypókły.Gdyby nie te forum, to pewnie dalej bym była
      przekonana, ze to pieprzyk.
    • monika_lwo Re: dziewczyny co sadzicie o rozszerzeniu forum? 23.08.04, 15:05
      Zaglądam tu i zaglądam, a tu tylko dwie dziewczyny się wypowiedziały. Nie
      chcecie pomóc zadecydować o dalszych losach forum? Chciałabym, zeby wszyscy się
      wypowiedzieli co sądzą na ten temat. Proszę wziąść klawiaturkę w rączki i
      napisać...
      • kasia_mama Re: dziewczyny co sadzicie o rozszerzeniu forum? 23.08.04, 21:43
        Wiesz co, chyba Cię rozumiem, jesteś osobą z inicjatywą, lubisz jak się coś
        dzieje (w najlepszym tych słow znaczeniu) i dlatego myślisz o poszerzeniu
        forum. Szczerze mówiąc, tak jak już odpowiedziano, ja też obawiam się, że
        zaleje nas fala innych problemów dermatologicznych i nasze "aczyniątka"gdzieś w
        tym zginą. Wolę wąsko, ale konkretnie, jak jest teraz.
        Pozdrawiam serdecznie,
        Kasia

PS. Smaruję Julce naczyniak maścią Bismutum / Stibium od jakichś dwóch tygodni,
        na razie wg mnie jest bez zmian, a moi rodzice twierdzą, że naczyniak się
        zmniejsza, przynajmniej nie jest już tak wypukły. Nie wiem sama, napiszę za
        jakiś czas czy jest jakiś efekt.
        K.
        • monika_lwo Re: dziewczyny co sadzicie o rozszerzeniu forum? 24.08.04, 06:53
          Mi nie chodziło o problemy dermatologiczne typu wysypka czy uczulenie itd.
          Codziło mi np. o znamiona, plamki. Jednak może macie racje, nasze forum jest o
          naczyniakach i chyba takim je pozostawimy. Przynajmniej narazie.
          A co do tej maści, to masz sprowadzoną z Niemiec czy udało Ci sie ją dostać w
          Polsce?
          I jeszcze jedna nowinka, troche dla mnie dziwna. Koleżanka spotkała chłopaka,
          którego synek ma naczyniaka na wardze. Byli z synkiem u jakiegoś dobrego
          lekarza we Wrocławiu i on kazał smarowac 1 raz w tygodniu spirytusem(tylko
          niewiem jakim). Podobno to przyśpiesza wchłanianie naczyniaczka. Powiem
          szczerze, że ciągle karze się natłuszczać , więc się zdziwiłam. A Wy co na to?
          • kasia_mama Re: dziewczyny co sadzicie o rozszerzeniu forum? 24.08.04, 21:48
            Maść sprowadziłam z Niemiec, nie ma jej jeszcze w Polsce. O smarowaniu
            spirytusem przyznam, że nigdy nie słyszałam.
            K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka