monik38 17.10.05, 21:49 czy to możliwe żeby kolka która już ustąpiła jakiś czas temu znów się pojawiła? dodam że nie zjadłam nic nowego, karmię piersią, i jem cały czas to samo.dziecko ma 3 mies. i 3 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_oliwia Re: czy to możliwe 18.10.05, 16:55 moja córcia miała kolke do 4 m-ca. To zależy równiez od tego czy karmisz dziecko piersią no i oczywiście czy te czegoś nei zjadłaś co by wywołało u dziecka kolke. Pozdrawiam i duzo zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
mulinka2 Re: czy to możliwe 19.10.05, 13:47 oj pociesze cie moja droga,moj skarbek mial kolki do....uwaga.......8 miesiąca.ale coz to,wazne ze zdrowe sliczne i kochane ,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
monik38 Re: czy to możliwe 19.10.05, 14:33 ja wiem że kolki mogą być długo, ale mi chodzi o to czy, jeśli juz się skończą, mogą za jakiś czas wrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_oliwia Re: czy to możliwe 19.10.05, 15:26 jeśli Ty karmisz maluszka to tak mi sie wydaje że, moga wrocic bo to głownie zalezy od tego co ty zjesz. Jesli zjesz cos cieżkiego to normalne ze maluszek dostanei kolke bez względy czy ona juz minela czy jeszcze nei.\ Pozdrawiam Kasia i Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
monik38 Re: czy to możliwe 20.10.05, 09:16 ja wiem ze to może być od jedzenia, tylko że ja jem od pierwszych dni do dziś to samo , nic nowego nie wprowadziłam, więc zastanawia mnie to że kolki wróciły. dziecko ma prawe 4 miesiąe. Odpowiedz Link Zgłoś