anka515 20.01.06, 17:17 mam problem moja córeczka ma rok i 6miesięcy i chyba ma zapalenie krtani ma chrybke niechce prawie wcale jeść narazie nie gorączkuje czy można jej jakoś pomóc domowymi sposobami,pomóżcie i doradzcie co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twin2003 Re: zapalenie krtani 20.01.06, 17:38 Wydaje mi sie przy zapaleniu krtani lekarz jest niezbędny. Moje dziecko przy tym choróbsku zupełni straciło głos, i nic nie jadło (miało wówczas 1,5 roku) dostało Diphergan (czy jakoś tak) i zawiesinę (nie pamiętam jaką).Po trzech dniach kuracji wróciło do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
e5121 Re: zapalenie krtani 20.01.06, 17:54 Przy zapaleniu krtani jest raczej temperatura,I szczekający kaszel.Zapalenie krtani może być bardzo niebezpieczną chorobą.Proponuję mimo braku temperatury wizytę u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_233 Re: zapalenie krtani 20.01.06, 18:32 Przy zaleniu krtani konieczny jest lekarz. Jak byłam w szpitalu to przywieżli dziecko z zapaleniem krtani i ledwo ledwo je odratowali bo mało się nie udusiło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mgoszczynska1 Re: zapalenie krtani 20.01.06, 19:56 DIPHERGAN jest w takich sytuacjach zbawienny!!! Ale sama chrypka to nie zapalenie krtani (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenawielgus Re: zapalenie krtani 23.04.22, 19:11 Zdecydowanie nalelpszym sposobem jest imbir Odpowiedz Link Zgłoś