IP: *.* 05.06.01, 08:12
czy ktoras z was ma jakis sposob zeby poltora rocznej rozszalalaej dziewczynce podac syrop ?? musi codziennie go dostawac a przy tym krzyku i placzu no i oczywiscie wypluwaniu nie wiem jak go podawacw kazdej herbatce go wyczuje nawet jesli niektore maja dobre smaki to nie chce picpoza tym nie wiem czy wszystkie syropy mozna podawac w jakims innym napoju ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mika_p Re: syropy IP: *.* 05.06.01, 12:07
      A łapownictwo stosowane ? Trudno, czasami trzeba dziecko przekupić, nie zawsze da sie wytłumaczyć racjonalnie, zwłaszcza, że jeszcze jest malutka. Mój syn dałby się posiekać za mambę, fakt, że to mordoklejka, ale dzieci ją uwielbiają. To chyba mniejsze zło ?
      • Gość: Wika Re: syropy IP: *.* 05.06.01, 13:13
        niestety Zuzia nigdy i niczym sie nie dala przekupic - moze jeszcze po prostu tego nie rozumie a co do moich prob to usilowalismy juz ja nawet w dwojke trzymac i trzecia osoba podawala syropek specjalna strzykawka po troszeczku ale i tak wypluwala, sokow z syropem nie chce pic a poza tym nie wiem czy to cos wtedy dajeprobowalam nawet dawac syropek w wannie podczas kapieli - przynajmniej nie nabrudzila hehe ale i tak wiekszosc ladowala w wodzie :(
    • Gość: Gosia Re: syropy IP: *.* 05.06.01, 14:27
      Wszelkie lekarstwa płynne podaję dzieciakom strzykawką!Pomysł mojej pani doktor,bardzo trafiony!Do buzi trafia cała porcja ,szybko i sprawnie!Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka