IP: *.* 27.07.01, 00:27
Moj 2-u miesieczny synek karmiony piersia zaczal robic geste gumowate kupki w kolorze ciemno zoltym?czy to zaparcie czy cos gorszego? Co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: zaparcie IP: *.* 27.07.01, 14:37
      A co zjadłaś?Prawdopodobnie nic się nie dzieje.Dzieci karmione piersią mogą mieć różnobarwne stolce.Nie może w nich być śluzu i krwi!Jak się boisz to zapytaj pediatrę.POZDRAWIAM
      • Gość: guest Re: zaparcie IP: *.* 27.07.01, 15:31
        dzieki za odpowiedż.prawdopodobnie chodzi o zjedzenie zbyt duzej ilosci czeresni.Kiedys robił nawet 8 kupek na dobę, a teraz max2.Musi się uregulować (pediatra).Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: zaparcie IP: *.* 27.07.01, 21:50
      Ja też mam dwumiesięcznego synka i mam dokładnie te same wątpliwości. Wcześniej mały robił kilka kupek na dobę (luźna jajeczniczka), a od pewnego czasu takie ciemniejsze i o innej konsystencji - raz na dobę, co dwa dni. Do tego pojawiły się krótkotrwałe kolki. Pediatra kazała mi pić rumianek, ale nie jestem przekonana czy to skutkuje. Mam nadzieje, że niedługo minie.PozdrawiamKasia
      • Gość: guest Re: zaparcie IP: *.* 28.07.01, 14:07
        Marlenko! To chyba te czereśnie! Kasiu! Patryk może robić kupkę raz na tydzień i to też będzie prawidłowo.Mnie pediatra też mówił ,że mogę pić rumianek,ale lepszy jest Plantex.Jest to herbatka dla niemowląt.Najlepszy jednak na kolki (moim zdaniem)jest proszek troisty.POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka