Gość: guest IP: *.* 27.07.01, 00:27 Moj 2-u miesieczny synek karmiony piersia zaczal robic geste gumowate kupki w kolorze ciemno zoltym?czy to zaparcie czy cos gorszego? Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: zaparcie IP: *.* 27.07.01, 14:37 A co zjadłaś?Prawdopodobnie nic się nie dzieje.Dzieci karmione piersią mogą mieć różnobarwne stolce.Nie może w nich być śluzu i krwi!Jak się boisz to zapytaj pediatrę.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: zaparcie IP: *.* 27.07.01, 15:31 dzieki za odpowiedż.prawdopodobnie chodzi o zjedzenie zbyt duzej ilosci czeresni.Kiedys robił nawet 8 kupek na dobę, a teraz max2.Musi się uregulować (pediatra).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: zaparcie IP: *.* 27.07.01, 21:50 Ja też mam dwumiesięcznego synka i mam dokładnie te same wątpliwości. Wcześniej mały robił kilka kupek na dobę (luźna jajeczniczka), a od pewnego czasu takie ciemniejsze i o innej konsystencji - raz na dobę, co dwa dni. Do tego pojawiły się krótkotrwałe kolki. Pediatra kazała mi pić rumianek, ale nie jestem przekonana czy to skutkuje. Mam nadzieje, że niedługo minie.PozdrawiamKasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: zaparcie IP: *.* 28.07.01, 14:07 Marlenko! To chyba te czereśnie! Kasiu! Patryk może robić kupkę raz na tydzień i to też będzie prawidłowo.Mnie pediatra też mówił ,że mogę pić rumianek,ale lepszy jest Plantex.Jest to herbatka dla niemowląt.Najlepszy jednak na kolki (moim zdaniem)jest proszek troisty.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś