Gość: guest IP: *.* 04.11.01, 11:56 dziewczyny, może znacie jakiegoś dobrego neurologa w Warszawie, chodzi mi o kogoś sprawdzonego?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: potrzebny neurolog IP: *.* 05.11.01, 22:05 Dr Szymańska. Dr n.med-specjalista neurolog dziecięcy. Przyjmuje w Instytucie Matki i Dziecka przy ul.Kasprzaka i w Osrodku Terapii NDT-Bobath przy ul.Polnej Róży 6 na Kabatach (niedaleko stacji metra), tel.649-82-22, 649-82-29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: potrzebny neurolog IP: *.* 07.11.01, 21:18 Jesli wciaz Cie interesuje dobry neurolog, napisz do mnie maila, podam Ci namiary na dr. Bielicka - Cymermann. Pracowala w Instytucie Matki i Dziecka, obecnie jest ordynatorem w Dziekanowie Lesnym. Przyjmuje prywatnie w przychodni na ul Kopernika 43. Jest FANTSTYCZNA !!!!!!!!!!Kilku lekarzy doszukiwalo sie po 5 minutach wizyty komplikacji u mojej malej. Ta lekarz przeprowadzila porzadna kontrole, wzbudzila zaufanie nasze i dziecka, po prostu podbila nasze serca swoja zyczliwoscia i kompetencja. Odpowiedz Link Zgłoś