Gość: XXL IP: *.echostar.pl 20.02.02, 22:19 Potwierdzają się informacje o tym, że to Polak będzie pierwszym w historii turystą w piekle. Kto - Waszym zdaniem - powinien tam pojechać lub kogo należałoby tam wysłać ??? ((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wild mnie! :) IP: *.net.bialystok.pl 20.02.02, 22:32 Gość portalu: XXL napisał(a): > Potwierdzają się informacje o tym, że to Polak będzie > pierwszym w historii turystą w piekle. Kto - Waszym > zdaniem - powinien tam pojechać lub kogo należałoby > tam wysłać ??? ((( chcę Leninowi od świń wyzwać i przekazać nagrode dziennikarzy im. A. Słonimskiego i wieczną prenumerate GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: mnie! :) IP: *.echostar.pl 20.02.02, 22:40 Eech, piekło to szacowna instytucja a ty chciałbyś tam rewolucje robić ! I jeszcze diabłów z podatku od smoły zwolnić ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Polak w piekle !!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.02.02, 02:48 A nie sądzisz, że Polacy mają piekło na ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Polak w piekle !!!! IP: *.echostar.pl 21.02.02, 12:19 Gość portalu: ar napisał(a): > A nie sądzisz, że Polacy mają piekło na ziemi? No nie, znam wiele miejsc co bardziej przypomina piekło ! W Polsce jest czyściec, na razie czyściec panie Ar..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Polak w piekle !!!! IP: *.echostar.pl 21.02.02, 12:19 Gość portalu: ar napisał(a): > A nie sądzisz, że Polacy mają piekło na ziemi? No nie, znam wiele miejsc co bardziej przypomina piekło ! W Polsce jest czyściec, na razie czyściec panie Ar..... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Polak w piekle !!!! 21.02.02, 12:48 Gość portalu: XXL napisał(a): > Potwierdzają się informacje o tym, że to Polak będzie > pierwszym w historii turystą w piekle Czy temperament diablic jest rzeczywiscie taki goracy...? Mozna by sie zastanowic nad wyjazdem zbiorowym... )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Polak w piekle !!!! IP: *.echostar.pl 21.02.02, 14:47 eliot napisał(a): > Czy temperament diablic jest rzeczywiscie taki goracy...? Chyba tak !! Znałem kiedyś takie jedno czarne półdiable.. Było bosk.. (tfu) piekielnie gorąco.... > Mozna by sie zastanowic nad wyjazdem zbiorowym... )) Niezły pomysł, ale możliwy tylko w niewielkich grupach - - małe wymiary kotłów na smołę ( Ech , to przez ten piekielny socjalizm...... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Polak w piekle !!!! 21.02.02, 16:08 Gość portalu: XXL napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Czy temperament diablic jest rzeczywiscie taki goracy...? > > Chyba tak !! Znałem kiedyś takie jedno czarne półdiable.. > Było bosk.. (tfu) piekielnie gorąco.... > > > Mozna by sie zastanowic nad wyjazdem zbiorowym... )) > > Niezły pomysł, ale możliwy tylko w niewielkich grupach - > - małe wymiary kotłów na smołę ( > Ech , to przez ten piekielny socjalizm...... > > pozdrowienia > > Taaaak... Socjalizm nigdzie sie nie sprawdza. Jak przychodzi co do czego to smoly nie dowiezli... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Polak w piekle !!!! IP: *.echostar.pl 21.02.02, 17:16 eliot napisał(a): > Taaaak... > Socjalizm nigdzie sie nie sprawdza. > Jak przychodzi co do czego to smoly nie dowiezli... To jeszcze nie jest takie złe, najgorzej jest jak drewna braknie. Wtedy smoła się robi taka gęsta i lepi do skóry !! Fuj..... Ciekawi mnie ile będą chcieli za taką wycieczkę. Do nieba chcą 20 mln $, do piekła pewno taniej. Bo to w jedną stronę za darmo, tylko powrót na ziemię diabelnie drogi ........ Odpowiedz Link Zgłoś