Dodaj do ulubionych

domowe sposoby na katar

IP: *.* 13.11.01, 09:18
Moja mała od 3 m-cy z przerwami łapie przeziębienia: katar , lekki kaszel , niska gorączka. Czy znacie jakies sposoby na to to ?Lekarz stwierdził, ze to nic takiego - chyba go zmienie, bo 3 m-ce to gruba przesada.Wiktoria ma 18 m-cy.Monika P
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: domowe sposoby na katar IP: *.* 13.11.01, 12:21
      Mój Kubuś jak tylko pogoda siępopsuje od razu ma katar i inne dolegliwości z tym związane. Dlatego od niedawna podaję mu profilaktycznie 3 kropelki dziennie wit.C i smaruję go maścią Pulmex Baby na noc. Naprawdę pomaga. Jeśli Twoja mała daje sobie radę i nie przechodzi to w poważną infekcję spróbuj Pulmexu bo jest dobry. Powodzenia.
      • Gość: guest Re: domowe sposoby na katar IP: *.* 13.11.01, 14:03
        Czy ta maść jest do kupienia w aptece bez recepty?
        • Gość: guest Re: domowe sposoby na katar IP: *.* 13.11.01, 15:27
          Tak, tą maść mozna kupić bez recepty, kosztuje około 15 zł.(jak dobrze pamiętam, bo kupywałam już dosyć dawno). Ja swojemu Dominikowi smaruję klatkę piersiową, plecki i nacieram jeszcze stópki.
    • Gość: guest Re: domowe sposoby na katar IP: *.* 13.11.01, 16:00
      jest jeszcze masc majerankowa pod nosek, krople do nosa euphorbium (nie niszcza sluzowki, wrecz przeciwnie), i echinacea, i sok z malin, i lipa, i cebion i wapnoale najwazniejsze to zmienic pediatrepozdro.j.
    • Gość: guest Re: domowe sposoby na katar IP: *.* 13.11.01, 19:44
      Hej na katar w pokoju ustaw miseczke z rozgniecionym świeżym czosnkiem - naprawde skutkuje - fakt troche smierdzi ale efekty sa. Zmien lekarza!!!:)pozdrawiam
      • Gość: guest Re: domowe sposoby na katar IP: *.* 14.11.01, 12:42
        Z tą ceną maści to jednak trochę przesadziłam, kupywałam dzisiaj dla swojego małego bo się skończyła to płaciłam 9,60zł. Ja polecam także MUCAFLUOL w aerozolu do nosa.Życzę zdrówka!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka