Dodaj do ulubionych

dentysta w w-wie

IP: *.* 11.12.01, 17:37
Prosze o pomoc. Poszukuje dobrego stomatologa w Warszawie dla dziecka.Przez dobrego rozumiem osobe posiadajaca wiedze najnowszą, mile i spokojne usposobienie (pomysly jak nie przerazic dziecka) i to w zasadzie wszystko. Bede bardzo wdzieczna za pomoc. Nie ma znaczenia dzielnica.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: dentysta w w-wie IP: *.* 12.12.01, 05:56
      nie polecam enel-medu - zadzwoniłam z pytaniem o pedodontę - tak mają, proszę bardzo , miło nam będzie....czkeamy pod gabinetem z 2,5 letnią Martą - a tu z niego wychodzi dorosła pacjentka... już mnie tkneło....Marta na fotelu w ryk.. ja ją uspokajam - a pani doktor na siłę buzię otwiera, druga przytrzymuje- ja siłąrzeczy też zaczęłam ją trzymać i skończyło się że ząbek spiłowany zalakierowany (trwało to razem może 3 minuty) a uraz do dentysty jest ogromny bo pani nie miała cierpliwości.... pedodonta od siedmiu boleści... a do tego rachunek za te 3 minuty był.... lepiej nie mówić.........:(
      • Gość: guest Re: dentysta w w-wie IP: *.* 12.12.01, 10:55
        Ana, polecam dr Kłosa w PROMED na ul, Uniwersyteckiej koło placu Narutowicza, tel. 822 18 11, przyjmuje dzieci (ale nawiązując do postu Kasi też dorosłuch, bo my z mężem się u niego leczymy), jest przesympatyczny i komptentny. PROMED nie jest tani, ale naprawdę polecam, bedzię się opiekował nasza Olcią w przyszłości... maria
        • Gość: guest Re: dentysta w w-wie IP: *.* 12.12.01, 22:21
          DZIEKI SERDECZNE!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka