Dodaj do ulubionych

Pilne! Przygotowanie do narkozy niemowlaka

IP: *.* 09.01.02, 18:12
Moja sześciomiesięczna córeczka ma jutro badanie w narkozie a ja zapomniałam, jak długo musi być na czczo przed narkozą. Córeczka jest karmiona praktycznie wyłącznie piersią, więc czas ten jest na pewno krótszy niż przy karmieniu normalnym - ale o ile?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Pilne! Przygotowanie do narkozy niemowlaka IP: *.* 09.01.02, 19:17
      Najkrócej 5 h, w brzuszku nie może być nic, zeby maluch nie zachłysnał sie trescią , bo moze dojsc do zachłystowego zapanienia płuc. Kasiu nie martw się, wszystko bedzie OK, Ola ma juz kilka narkoz za sobą, i jakos z głodu nie padła, własnie stoi obok i sie wydziera, wyglada na całkiem silne dziecko szczególnie głosowo ;-)Ale pamietaj te 5 godzin to minimum.Bede trzymała kciukiKalina
    • Gość: guest Re: Pilne! Przygotowanie do narkozy niemowlaka IP: *.* 09.01.02, 19:24
      Moja coreczka miala znieczulenie przed cewnikowaniem serca i wiem ze od godziny 5 nie moglam jej juz karmic piersia a zabieg odbyl sie o godz 9.A wiec 4godziny a 5 napewno .Pozdrawiam Bozena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka