Dodaj do ulubionych

POMÓŻCIE ! - zaciskanie nóżek!!! Co robić ????

IP: *.* 12.02.02, 10:20
Witam Mam 11 miesięczną córkę.Od paru dni zauważyłam ,że podczas stania lub leżenia bardzo mocno zaciska nóżki(krzyżuje tak jakby wstrzymywała mocz).Już nawet niechętnie stoi chociaż bardzo jej się to podobało,odrazu siada,nie chce też już chodzić.Na bużce robi się czerwona, napina całe ciałko.Nie wiem co mam z tym zrobić,do jakiego lekarza się wybrać ?( neurolog,ginekolog...)Proszę o poradę, za wszystkie dziękuję.Zrozpaczona Kama.:cry:
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: POMÓŻCIE ! - zaciskanie nóżek!!! Co robić ???? IP: *.* 13.02.02, 16:28
      Nie jestem fachowcem, ale to mi wygląda na niemowlęcy onanizm. Córcia prawdopodobnie odkryła, że w tej pozycji odczuwa jakąś przyjemność i zaczęła tę czynność powtarzać. Nie wiem, jak długo to trwa, ale myslę, że powinnaś przeczekać. Jeśli jesteś bardzo zaniepokojona, to nie zaszkodzi poradzić się lekarza.Z prawie identycznym opisem spotkałam się jakiś czas temu w jednym z pism dziecięcych i stąd moje wnioski (tak odpowiedział lekarz).Pozdrawiamagata
      • Gość: Gabrysia Re: POMÓŻCIE ! - zaciskanie nóżek!!! Co robić ???? IP: *.* 15.02.02, 10:10
        Zgadzam sie z Agatą ale nie zaszkodzi udać się do lekarza. Może córeczka ma jakieś zapalenie? Zobacz, czy wejście do pochwy nie jest zaczerwienione. Zrób dla pewności badanie moczu.
        • Gość: kama69 Re: POMÓŻCIE ! - zaciskanie nóżek!!! Co robić ???? IP: *.* 18.02.02, 08:20
          Agatko Zrobiłam badanie moczu oraz krwi.generalnie wyniki są dobre( tak powiedział lekarz) ale faktycznie wejście do pochwy jest zaczerwienione.Kamilka dostała róże maści oraz płyny do przemywania.Mamy czekać do środy 20 lutego na efekty.Mam nadzieję,że będzie wszysstko o.k.Bardzo dziękuję, za porady.Troszkę uspokojona acz nie do końca Asia.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka