Dodaj do ulubionych

Kaszel- czym go zwalcztć

IP: *.* 28.02.02, 09:58
Proszę o pomoc mój syn ciągle choruje . Czy znacie jakieś dobre sposoby na kaszel mogą być domowe.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: roseanne Re: Kaszel- czym go zwalcztć IP: *.* 28.02.02, 16:12
      Sorki, ale ile latek ma dzieciatko? opukiwanie pleckow -skladacz dlon w "kubeczek", kladziesz dzieciatko sobie na kolana, buzia w dol i stukasz w plecki - od zeber w gore, do szyi, po obu stronach kregoslupa. Tak kilka razy dziennie. Pomaga to w odklejeniu sie tego swinstwa w oskrzelach. Przypominaj dziecku, ze jak cos sie zbierze w buzi, to ma wyplucGdy starsze niz dwa latka i nie uczulone, to polecam przegotowana wode z miodem i cytrynka - cieple.Rozalia (Kuba 9, Ulka 7)
      • Gość: zula102 Re: Kaszel- czym go zwalcztć IP: *.* 01.03.02, 09:39
        Cześć,czy na prawdę masz na imię Rozalia? Takie imię daliśmy właśnie naszej córeczce. Ma teraz 4 lata. Dotychczas spotkaliśmy 3 małe dziewczynki o tym imieniu. Jak na Ciebie wołali rodzice, a jak nazywają Cię ludzie teraz?Przepraszam, że nie na temat.Mama Rozalki
        • Gość: roseanne Re: Kaszel- czym go zwalcztć IP: *.* 01.03.02, 15:34
          naprawde, Rozalia
      • Gość: akasia Re: Kaszel- czym go zwalcztć IP: *.* 01.03.02, 22:38
        Jak to przyjemnie się dowiedzieć, że pomaga woda z miodem i cytryną. Mnie jako dziecko mama leczyła mlekiem z masłem i miodem - raz, że mleko, dwa, że tłuste. Koszmar mojego dzieciństwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka