Dodaj do ulubionych

Mirena - za i przeciw

IP: *.* 10.07.02, 09:57
Drogie e-mamy,Jestem mamą 10 miesięcznego brzdąca nadal karmionego piersią. W najbliższych latach(3-4) nie planujemyz mężem kolejnego dziecka i chcielibyśmy się skutecznie zabezpieczyć. Stąd wybór padł na Mirenę, chciałabym jednak uzyskać Wasze pozytywne i negatywne opinie na temat tej wkładki (wady i zalety). Wiem, że jest droga, przeczytałam też stronę internetową poświęconą Mirenie, ale to nie to samo co opinie osób, które tego doświadczyły.Dziękuję i pozdrawiam.asikg
Obserwuj wątek
    • Gość: Anuk Re: Mirena - za i przeciw IP: *.* 10.07.02, 12:09
      No cóż,Będę pierwsza. Moja koleżanka dostała po założeniu wkładki krwotoku i znalazła się w szpitalu :(Używała różnych spiral, ale tylko po tej miała takie sensacje.ANUK
    • Gość: agniesia1 Re: Mirena - za i przeciw IP: *.* 13.07.02, 19:42
      ja moge tylko tyle powiedziec że moja koleżanka ją stosuje od paru lat i jest zadowolona i to bardzo. Ja osobiście wolę tabletki i je stosuję .Pozdrawiam!! :bic:
    • Gość: 100089 Re: Mirena - za i przeciw IP: *.* 13.07.02, 20:40
      cZEŚĆChciałam tylko powiedzieć, że gdybyś dała swoje zapytanie na forum dla niezarejestrowanych, to może byłoby więcej odpowiedzi. W końcu to bardzo intymna sprawa, a tu tak z imienia, czy mamienia (XX - mama YY) niezbyt fajnie się opowiada o takich rzeczach...Powodzenia,W.
      • Gość: Hermiona Re: Mirena - za i przeciw- do Violik IP: *.* 13.07.02, 20:51
        Hm... Nie przesadzaj... Nie o takich rzeczach była tu już mowa i jakoś nikt się nie gorszył... To jest normalna sprawa dotycząca wielu z nas i nie widzę powodu do wstydu.A swoją drogą sama jestem ciekawa doświadczeń z Mireną - słyszałam o niej wiele dobrego (ma ją od dłuższego czasu moja koleżanka i bardzo ją sobie chwali), ale trudno mi się na razie zdecydować, nie tyle ze względów finansowych, co etycznych...:hello: Monika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka