Dodaj do ulubionych

KREW Z NOSA.

IP: *.* 18.07.02, 18:40
Cześć.Ostatnio dośc często zdarzają się naszej córeczce (3 latka) bardzo obfite krwotoki z noska, czasami nawet 2 razy dziennie. Bardzo nas to martwi, czy któraś z Was miała juz ten problem? Młoda nie choruje, jest bardzo żywiołowa - tylko ta krew z nosa! Co robić?Poradźcie do jakiego lekarza się udać, lub jakie leki najlepiej zastosować?Zgóry dzięki. Ala i Maciek.
Obserwuj wątek
    • Gość: fasola Re: KREW Z NOSA. IP: *.* 18.07.02, 19:56
      przypuszczam, że pediatra byłby tutaj najodpowiedniejszym lekarzem a potem ewentualnie pokieruje was dalejpowodzenia,magda
    • Gość: _Tosiaa_ Re: KREW Z NOSA. IP: *.* 18.07.02, 20:07
      dzieci podobno mają do tego skłonności,spróbuj poobserwować kiedy to się dzieje może zaraz po jedzeniu ,może robi jakieś wygibasy :) w trakcie których mocno pochyla główkę no i podstawowa sprawa czy nie lubi sobie podłubać w nosku :) tak miała w zwyczaju moja starsza córcia doprawadzając mnie prawie do zawału takimi krwotokamipozdrowionka Gosia :hello:
    • Gość: 0107 Re: KREW Z NOSA. IP: *.* 18.07.02, 20:09
      Wizyta u lekarza będzie oczywiście konieczna.Ale może to być po prostu spowodowane upałem. Jako dziecko tak właśnie reagowałam na wysokie temperatury.Pozdrawiam, Basia.
    • Gość: MKatarynka Re: KREW Z NOSA. IP: *.* 01.08.02, 20:15
      Ja w dzieciństwie przechodziłam takie krwotoki dość często. Było to u mnie rodzinne i spowodowane ponoć tym, że miałam cienkie ścianki żyłek w nosie czy coś takiego. Poza tym miałam uczulenie na aspirynę, calcypirynę i polopirynę - reagowałam właśnie krwotokami z nosa. W końcu wyleczył mnie laryngolog "wypalając" żyłki. Jak mnie poinformowano że będę miała taki zabieg (miałam może 10 lat) to wyobraziłam sobie że mi wsadzą do nosa zapaloną zapałkę. Ale nie było tak źle :hap:Pozdrawiam :hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka