Dodaj do ulubionych

Brak apetytu

IP: *.* 13.11.02, 11:06
Moja 1,5 roczna corka zachorowała najpierw na gardło, później doszło jeszcze zapalenie oskrzeli. Poczatkowo mało jadla ale jadla.Przez ostatnie pięć dni ona nic ale to nic nie je, nawet jak siłą jej chce wmusic tez nie je,wypluwa.Powiedzcie mi czy tak moze byc, poniewaz ja sie zaczynam powaznie martwic.Adrianna
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Brak apetytu IP: *.* 13.11.02, 12:01
      Ado!To powiem dla mnie norlmalka. moaj córcia też tak robiła. potrafiła przez 4 dni nic nie jeść.niew ma tu sensu wpychać na siłę. Niech zgłodnieje. może dawaj je owce albo chociaż biszkopty. ptem jakoś to będzie, jak masz więcej pytań Pisz na Priva.
      • Gość: guest Re: Brak apetytu IP: *.* 13.11.02, 12:26
        Wiesz co, ale ona nawet to nie chce jesc, probowalam dac jej slodycze poniewaz bardzo je lubi, ale nawet tego nie chciala jesc.Mleko butelce tez nie chce jesc. Ja rozumiem ze jest chora i ja wszytko boli ale od srody zeszlego tygodnia dostaje antybiotyk wiec juz chyba powinno jej byc lepiej.Ja naprawde nie wiem co mam robic czy jeszcze czekac czy moze isc z nia do lekarzaAdrianna
        • Gość: guest Re: Brak apetytu IP: *.* 13.11.02, 14:26
          Ale czy zupełni nic nie je? Może spróbuj z soczkami i nie wiem bananki czy coś w tym stylu. napisz na Jelonkowa@poczta.onet.pl to xcoś wymyślimy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka