Gość: BIAŁA KOSZULA IP: *.chomiczowka.net.pl 31.12.04, 18:22 WPADALIŚMY NA SIEBIE PARE RAZY W SKLEPIE I POZA -POTEM POSZŁA DO PERFUMERII A JA SIE ZAGAPIŁEM I ZNIKNEŁA MI CHCIAŁEM JEJ POWIEDZIEĆ COŚ WAZNEGO :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zienkiewicz Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE 31.12.04, 18:46 to powodzenia w szukaniu. p.s. ja nie blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIAŁA KOSZULA Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.chomiczowka.net.pl 31.12.04, 18:50 DZIĘKI - CIEKAWE CZY TO MOŻLIWE W OGÓLE ( GAMOŃ JESTEM, ŻE ZABRAKŁO MI REFLEKSU) Odpowiedz Link Zgłoś
on23warszawa Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE 01.01.05, 14:53 musisz ponownie na nia wpasc albo wynajac centrum medialne btw przypomniala mi sie opowiesc Redforda z Niemoranlenj propozycji o dziewczynie ktora zobaczyl na stacji metra. zrobilo mi sie bardzo smutno jak pierwszy raz widzialem ta scene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIAŁA KOSZULA Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.chomiczowka.net.pl 01.01.05, 18:50 muszę na nią znowu wpaść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gala Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.chr13.1000lecie.pl 01.01.05, 19:13 to może napisz ogłoszenie, że jej szukasz podając masymalnie dużo szczegółów i jakies namiary na siebie i wywieś je w markecie?? jeżeli robi tam zakupy jest szansa, ze tam jeszcze przyjdzie!! Inna możliwość: wynajmujesz parę billboardów w Warszawie i piszesz takie samo ogłoszenie... ;-))) wiem, wiem, to juz mocno ekstremalne i dla mocno zakochanych wariatów!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIAŁA KOSZULA Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.chomiczowka.net.pl 06.01.05, 19:42 chyba nie znajdę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka.z.reduty Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.chello.pl 06.01.05, 22:48 A blondynka z Reduty sie nadaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.pro-internet.pl 06.01.05, 22:52 Ja mam podobny problem tylko,że szukam faceta,ktorego poznałam na imprezie w Kolibie w Sopocie.Pochodzi z Torunia i jest lotnikiem.Wysoki,czarne włosy,oczy,dobrze zbudowany i bardzo przystojny.Nie zdarzylam wymienic sie z nim nr.telefonu.Podobno często przyjeżdza do Trójmiasta ale nie spotkałam go więcej a tak bardzo bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Uważaj na lotników :) 07.01.05, 10:35 Potrafią zawrócić w głowie, i to wielu dziewczynom na raz ;PPP mam jednego na stanie.... Są zwykle poza domem i nigdy nie wiesz, czy właśnie nie czarują jakiejś panienki ;(( Odpowiedz Link Zgłoś