Dodaj do ulubionych

SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE

IP: *.chomiczowka.net.pl 31.12.04, 18:22
WPADALIŚMY NA SIEBIE PARE RAZY W SKLEPIE I POZA -POTEM POSZŁA DO PERFUMERII A
JA SIE ZAGAPIŁEM I ZNIKNEŁA MI
CHCIAŁEM JEJ POWIEDZIEĆ COŚ WAZNEGO :)
Obserwuj wątek
    • lena_zienkiewicz Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE 31.12.04, 18:46
      to powodzenia w szukaniu.

p.s. ja nie blondynka.
      • Gość: BIAŁA KOSZULA Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.chomiczowka.net.pl 31.12.04, 18:50
        DZIĘKI - CIEKAWE CZY TO MOŻLIWE W OGÓLE ( GAMOŃ JESTEM, ŻE ZABRAKŁO MI REFLEKSU)
    • on23warszawa Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE 01.01.05, 14:53
      musisz ponownie na nia wpasc
      albo wynajac centrum medialne
      btw
      przypomniala mi sie opowiesc Redforda z Niemoranlenj propozycji o dziewczynie
      ktora zobaczyl na stacji metra.
      zrobilo mi sie bardzo smutno jak pierwszy raz widzialem ta scene
      • Gość: BIAŁA KOSZULA Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.chomiczowka.net.pl 01.01.05, 18:50
        muszę na nią znowu wpaść
    • Gość: Gala Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.chr13.1000lecie.pl 01.01.05, 19:13
      to może napisz ogłoszenie, że jej szukasz podając masymalnie dużo szczegółów i
      jakies namiary na siebie i wywieś je w markecie?? jeżeli robi tam zakupy jest
      szansa, ze tam jeszcze przyjdzie!! Inna możliwość: wynajmujesz parę billboardów
      w Warszawie i piszesz takie samo ogłoszenie... ;-))) wiem, wiem, to juz mocno
      ekstremalne i dla mocno zakochanych wariatów!!! :-)
    • Gość: BIAŁA KOSZULA Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.chomiczowka.net.pl 06.01.05, 19:42
      chyba nie znajdę :(
    • Gość: blondynka.z.reduty Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.chello.pl 06.01.05, 22:48
      A blondynka z Reduty sie nadaje?
    • Gość: nika Re: SZUKAM BLONDYNKI Z CARRFOURA NA BEMOWIE IP: *.pro-internet.pl 06.01.05, 22:52
      Ja mam podobny problem tylko,że szukam faceta,ktorego poznałam na imprezie w
      Kolibie w Sopocie.Pochodzi z Torunia i jest lotnikiem.Wysoki,czarne
      włosy,oczy,dobrze zbudowany i bardzo przystojny.Nie zdarzylam wymienic sie z
      nim nr.telefonu.Podobno często przyjeżdza do Trójmiasta ale nie spotkałam go
      więcej a tak bardzo bym chciała.
      • trzydziecha1 Uważaj na lotników :) 07.01.05, 10:35
        Potrafią zawrócić w głowie, i to wielu dziewczynom na raz ;PPP
        mam jednego na stanie....
        Są zwykle poza domem i nigdy nie wiesz, czy właśnie nie czarują jakiejś
        panienki ;((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka