Dodaj do ulubionych

Zęby trzonowe...

IP: *.* 25.11.02, 10:31
Czy u Waszych dzieci wyżynaniu się zębów trzonowych i kłów towarzyszyła gorączka, wymioty, luźniejsze kupki i "ogólne rozbicie"?Napiszcie proszę,Brenda
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia22 Re: Zęby trzonowe... IP: *.* 25.11.02, 18:10
      Do twojej litani mogę jeszcze dodać ropne zapalenie dziąsła, temperatura ponad 40 st., niemożność jedzenia czegokolwiek przez kilka dni, a przy tym wszystkim konieczność brania antybiotyku osłonowego.Przez tydzień z mężem spaliśmy na zmianę po trzy godziny na dobę.Na szczęście obaj bliźniacy mają już trzonowce za sobą.MadziaP.S. Ciekawe kiedy wychodzą piątki?
      • Gość: Gabii Re: Zęby trzonowe... IP: *.* 26.11.02, 16:59
        Moj synuś (11,5mies) nie miał ani gorączki ani biegunki itp- tylko slinił sie do tego stopnia, że na brodzie i szyi od śliny zrobiła mu się rana :( Tydzień temu przestal się ślinić i wyszła mu lewa górna 5 :) pozdr Gabi
    • Gość: lea Re: Zęby trzonowe... IP: *.* 25.11.02, 22:29
      hej Brenda :)tak była temperatura, i bardzo częste i baaardzo głośne marudzenie przez cały dłuuugi etap wyżynania :(ale było, minęło ufff :)pozdrawiam :hello: lea
    • Gość: ilka Re: Zęby trzonowe... IP: *.* 26.11.02, 12:59
      To o czym piszecie trochę mnie przeraża :ouch: U nas własnie idą cztery trzonowce :wahoo: Nie ma co prawda temperatury, ale samopoczucie bardzo złe, ból nasila się szczególnie w nocy (pobudka co pół godziny-godzinę), więc chodzimy wszyscy na rzęsach.Mam nadzieję, że nie będzie gorzej...
      • Gość: madzia22 Re: Zęby trzonowe... IP: *.* 26.11.02, 13:23
        Jakoś przetrzymacie, Ilka. W ciągu tygodnia wszystko powinno się skończyć, ale współczuję wam bardzo - nie chciałbym przeżywać tego jeszcze raz.Madzia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka