alrada 11.12.06, 19:48 miasta.gazeta.pl/opole/1,35086,3781988.html Oby dzieciątko z tego wyszło. Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorisek3 Ważna operacja w OPOLU 11.12.06, 21:26 Obaj doktorzy Walas i Ziębiński, oraz zespół z OIOMu dziecięcego w WCM Opole walczyli o życie NASZEGO ANTUSIA WALCZYCIELA. Doobrzy ludzie i świetni specjaliści, których NIE DUSIŁA własna pycha. Wyprowadzili Antusia ze stanu krytycznego i można Go było przetransportować do Profesora MALCA do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba1206 Re: Znalazłam na forum Chore dziecko ... 12.12.06, 08:16 Czyli sa to prawdziwi lekarze - tacy z powołaniem!!! Obyśmy wiecej mieli takich w służbie zdrowia!!! Gratuluje Obu Panom - wiedzy i serca. Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_e_k Re: Znalazłam na forum Chore dziecko ... 12.12.06, 11:31 Dzielni lekarze!!! ja również gratuluje !!!!! Asia mama Filipka HLHS Odpowiedz Link Zgłoś
monikakonieczka GRATULACJE. 13.12.06, 08:06 Tylko się cieszyć,że mamy takich prawdziwych lekarzy z powołania.Maluszkowi życzymy,żeby następną operację (zresztą bardzo trudną)przeszedł równie dzielnie.Trzymaj się Maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś