Dodaj do ulubionych

zielona kupka

IP: *.* 30.12.02, 17:53
Cześć. Przeczytałam wiekszośc postów na temat zielonej kupki u niemowlaka i wcale nie jestem mądrzejsza. Moja 9,5 misięczna córeczka od kilku tygodni robi ciemną, zgniłozieloną kupkę. Nasza pediatra twierdzi, że dopóki konsystencja kupki jest dobra, to wszystko jest w porządku. Myslałam, że da mi skierowanie na badania, ale nie. Ona twierdzi, że przy urozmaiconej diecie tak po prostu jest. Karmię Zuzę piersią i dodatkowo dostaje 2*dziennie kaszke na NAN 2 bifidus. Wczesniej na NAN2 HA, NAN2, i Bebiko 2. Może kolor kupki związany jest z mlekiem modyfikowanym? Ktos pisał, że żelazo zawarte w mleku modyf. powoduje zielone kupki u niemowląt. To możliwe? Czy mam się martwić i na wlasną reke robić badania? Jeśli tak, to jakie? A może te kupki jednak sa normalne? asia
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasiula Re: zielona kupka IP: *.* 03.01.03, 23:40
      Mój synek je mleko modyfikowane NAN HA Sensitive i też ma zielone kupki. Byłam wystraszona i też poleciałam do lekarza i podobnie jak Ty dowiedziałam się że wszystko jest w porządku dopóki konsystencja jest OK, a kupka śmierdzi. Problem jest wtedy gdy kupka nie ma zapachu lub pojawia się w niej śluz. Tak więc od kilku tygodni przestałam się przejmować zielonymi kupkami, są i już.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka