Gość: DANUCHIN IP: *.* 13.01.03, 10:45 Dziewczyny czy któraś miała endometriozę - czy to poważna choroba i jak się ją leczy. Nie chodzi mi o teorię bo o tym czytałam ale o osobiste doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaden Re: Endometrioza IP: *.* 14.01.03, 21:17 CzescJa tez jestem na to chora i mam dzieci. To najwazniejsze. Nie wiem co ci lekarz powiedzial, ale mnie dal wyrok ze moge nigdy nie zajsc w ciaze. Dali mi hormony na zatrzymanie okresu ale to nic nie pomoglo. Madry lekarz namowil mnie na tabletki antykoncepcyjne i to mnie( chyba )wyleczylo. Moje dzieci sa tylko z tych tabletek. "wszyscy sie smieja ale to prawda"Pozdrawiam i nie daj sie szukaj madrego lekarza bo ci wszystko wytnaMagda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANUCHIN Re: Endometrioza IP: *.* 15.01.03, 09:33 Dzięki Ci za odpowiedź. Byłam wczoraj u lekarza i wszystko jest dobrze bo ognisko endometriozy jest bardzo malutkie i w niczym mi nie przeszkadza. Ja mam już jedno dziecko i powiedział, że nie widzi żadnych przeszkód dla następnej ciąży. Ale prosiłabym Cię o odpowiedź czy po ciążach endometrioza u Ciebie ustąpiła. Bo wszędzie czytałam że to najlepszy sposób na to. Odpowiedz Link Zgłoś