Dodaj do ulubionych

okropne zaparcia

IP: *.* 20.03.03, 15:58
Cześć dziewczyny,Błagam pomóżcie. Moja 1,5 roczna córka od jakiegoś czasu starsznie płacze jak musi zrobić kupkę. Zgrozo ZAPARCIA. Wstrzymuje kupkę, pręzy się i potrafi tak nie robić kupki 3-4 dni a później jest ogromny płacz i szlochanie. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane - w diecie nie nastąpiły rzadne zmiany, nie je czekolady, staram sie jej dawać dużo owoców na rozluźnienie, soczki ale to nie pomoga. Tydzień temu brała antybiotyk - może to przez to. Prosze poradźcie co robić bo maluszek cierpi. Co jakiś czas pomagam jej dając czopek glicerynowy ale to nie pomaga - ćwiczymy nuszkami, masuję brzuszek ale jak ma już zrobić to płacze i kupka jest bardzo zapieczona. Czekam na wasze rady.Zrozpaczona Natalia
Obserwuj wątek
    • Gość: emama Re: okropne zaparcia IP: *.* 21.03.03, 13:10
      Podaj lakcid, do kupienia w aptece bez recepty. Jest jeszcze syrop pomagający zrobić kupkę (taki poślizgowy - bezpieczny bo wchłania się w jelitkach - pediatra przepisała go mojej, wtedy 8 miesięcznej córci). Jak wrócę do domu to napiszę nazwę tego syropku.Pozdrawiam. Asik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka