IP: *.* 05.05.01, 23:00
okSolidny artykuł. Brakuje mi tylko ostrzeżenia o bezczynności lekarskiej , która czasami doprowadza do p.m.Pozdrowienia gorące.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pela Re: ok IP: *.* 07.06.01, 11:43
      Leczenie muzykš.Słyszałam, że �wietne efekty w rehebilitacji uzyskuje się poprzez muzykoterapię. Ćwiczenia takie można prowadzić nawet z dziećmi o głebokim stopniu upo�ledzenia. Napiszcie proszę co� na ten temat!Serdzecznie pozdrawiam.
    • Gość: darek \"BoBaS\" Re: ok IP: *.* 14.01.02, 17:00
      spoko stronka ,ale...elo jestem pedagogiem specjalnym w kolegiumnauczycielskim w gliwicach ,jak dla mnie troche za maoszczegółów na temat porażenia mózgowego,wiecej dowiedziałem się na wykładach z wczesnej interwencji,można by było jeszcze troche nad tą stronką popracować i więcej uzupełnić pozdro z katowic nara
    • Gość: Martek Re: ok IP: *.* 05.08.02, 13:18
      DogoterapiaMoże byście napisali coś o dogoterapii? Słyszałam iz w pewnych przypadkach kontakt z psem działa w bardzo pozytywny sposób na chore dziecko.
    • Gość: Piotr Bendkowski Re: ok IP: *.* 31.10.02, 08:58
      Inne metody np. DomanBrakuje więcej informacji o metodach rehabilitacji, choćby z nazwy. Temat bardzo spłycony, ale wystarczający na początek.Inne metody rehabilitacji na stronie: http://republika.pl/benski/rodzice.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka