Dodaj do ulubionych

różne objawy

IP: *.* 02.06.01, 10:45
różne objawyMam synka 10 m-cy miał już dwa razy infekcje z taką wysoką gorączką. Nie było żadnych dodatkowych objawów, były robione posiewy z mocczu (wynik negatywny) po 3 dniach lekarz nakazał podać antybiotyk, wystąpiła wysypka.Podejrzewałam że mogła wystąpić reakcja alergiczna dlatego przestałam podawać lek po 2 dawkach. Jednak ustąpiły wszystkie objawy. Podejrzewam że wystąpiła u niego właśnie 3 dniówka. Ale czy jest możliwe przejście 2 razy choroby?
Obserwuj wątek
    • Gość: emila 11.11.2001. Re: różne objawy IP: *.* 11.11.01, 18:57
      pomyłkamoże wystąpić też rozwolnienie a gorączka naprawdę bardzo wysoka nawet41c,można się pomylić z ząbkowaniem gdy wyżynają się ząbki,lepiej zgłosić się do lekarza.
    • Gość: Katarzyna Gaweł Re: różne objawy IP: *.* 30.01.02, 21:21
      wredne choróbska Uważam, że osoba która potrafi ubrać niemowle tak żeby się nie spociło i nie było mu zimno jest wspaniała.Ja niestety tego nie potrafię i mój Saimon zawsze jest spocony.
    • Gość: Yomaha Re: różne objawy IP: *.* 28.02.02, 11:18
      uwG sezon na 3-diowke trwa!!!!!!Moja mala corcia wlasnie przechodzi to pskudztwo.ma strasznie wysoka goroczke!!!Zbijam temperature okladami..chlodnymi kappielami..ale w tym przypadku to nie skotkuje..pomagaja jedynie czopki..Calpol!!Mala nic prawie nie je..a i z piciem nie jest wesolo....pppije tylko z kochanego cycusia!!!!Jak tak dalej bedzie przebiegala ta goraczka..to ja chyba zupelnie sie znerwicuje!!!Codziennie po39,5..40 stopni goraczki!!!niech ktos poda racjonalne dawki paracetamolu..dzienne..dla takich maluszkow!!!
    • Gość: Ania Re: różne objawy IP: *.* 10.06.02, 14:11
      to jest straszne!!!Mój 9-miesięczny synek właśnie (chyba) ma trzydniówkę. Żadnych innych objawów tylko wysoka gorączka. Bardzo się męczy. Daję mu IBUFEN ale czasem nawet to nie pomaga. Jeszcze nie pojawiła się wysypka. Skąd biorą się takie paskudztwa?!Trwa już 4 dzień. Ciekawe jak długo jeszcze?
    • Gość: aga Re: różne objawy IP: *.* 06.08.02, 19:48
      czy to konieczne?!?moje malenstwo wlasnie po 4 dniach tylko goraczki ma wysypke, a pani doktor zaserwowala porcyjke antybiotykowsad
    • Gość: Agnieszka Ziembicka Re: różne objawy IP: *.* 12.08.02, 16:53
      podobno zapalenie gardlamoe dziecko 8 m. dostalo wysoka goraczke opinia 1 lekarza - zęby, podano Ibuprofen i czopki na uspokojenie; goraczka nie spada, opinia 2 lekarza - trzydniowka ew.zapalenie ucha (konsultacja laryngologiczna); opinia laryngologa - zapalenie nie ucha ale gardla - antybiotyk. uff... zaufalam pediatrze wstrzymalam sie dzien z antybiotykiem, pojawila sie wysypka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka