wisienka422 05.02.07, 07:17 Hej dziewczyny.Moje dziecko od jakiegoś czasu kaszle do tego doszedł katar zielony,no i poszliśmy na RTG klatki piersiowej po południu będzie opis .Denerwuje się mam nadzieje że będzie oki.Trzymajcie kciuki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubelek2 Re: Dziś wyniki.Trzymajcie kciuki 05.02.07, 09:35 trzymam z całych sił, sama w piątek jadę z córą do pulmonologa - czekanie na badania sprawia, ze zdążyłam już jej wymyślić wszystkie możliwe choroby, łącznie z mukowiscydozą. pozdrowienia, będzie dobrze.Anka Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka422 Re: Dziś wyniki.Trzymajcie kciuki 05.02.07, 11:18 Dziękuje ci ja czasami juz tez niewiem co dolega mojemu dziecku . Pozdrawiam GG970896 Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Wisienka 05.02.07, 11:46 Tzrymam mocno kciuki za pomyślne wyniki Wiem co znaczy martwić się o zdrowie dziecka Musi być dobrze, trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka422 Re: Wisienka 05.02.07, 12:13 Dziękuje wam za słowa otuchy.Mamy wyniki i niestety jest zapalenie płuc.Po południu jedziemy do lekarza juz dzwoniłam.Będzie antybiotyk i to przez około 10 dni.Goraczki zero osłuchowo czysto było tylko ten kaszel i katar.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Wisienka 05.02.07, 12:56 Przykro mi Teraz trzymam kciuki, żebyście szybko z tego wyszły Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka422 do czarna_maruda 05.02.07, 13:59 Dziękuje ci czarna_maruda.Mam nadzieję że bedzie oki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slaey Re: do czarna_maruda 05.02.07, 15:38 Witaj serdecznie, powiedz mi proszę jakie były objawy i co zadecydowało o RTG ? Nasz maluszek miał zap. oskrzeli potem tydzień przerwy i teraz ma od tygodnia katarek i kaszelek ale rzadko kaszle. W nocy katarek mu zalega głęboko... nie jestem pewien czy to tylko katarek.... Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziubelek2 Re: Dziś wyniki.Trzymajcie kciuki 07.02.07, 09:00 przykro mi, ze jednak zapalenie płuc, trzymam nadal kciuki , by dzieciaczek wyzdrowiał i juz tak powaznie nie chorował. ciekawa jestem co wymyślą na kaszelek mojej córy - po antybiotyku były "aż" dwa dni bez kaszlu i od nowa Odpowiedz Link Zgłoś