Dodaj do ulubionych

katarek! pomocy!!

22.03.07, 15:16
moj 3 miesieczny bobas dostał katarku!! leciec do lekarza?? czy cos
doradzicie??
Obserwuj wątek
    • iskierka40 Re: katarek! pomocy!! 22.03.07, 15:20
      koniecznie leć do lekarza
      • karolkowa1 Re: katarek! pomocy!! 22.03.07, 15:49
        mozesz kupic w aptece krople Nasivin dla dzieci i odciagac gruszka.Z samym
        katarkiem nie szla bym do lekarza ,chyba ze zaczal by goraczkowac lub kaszlec.
        Pozdrawiam
    • mamaimati Re: katarek! pomocy!! 22.03.07, 18:51
      Mój synek w piatek miał katarek, a w poniedziałek już zapalenie oskrzeli. U
      takich maluchów w ciągu kilku godzin może nastąpić pogorszenie, dlatego
      uważam,że trzeba do lakarza.
    • tina10121 nastraszyłyście mnie!! 22.03.07, 20:20
      nie ma co, jutro biegne do lekarza!!!
      • mamaimati Re: nastraszyłyście mnie!! 22.03.07, 20:33
        Nie denerwuj się, to pewnie nic poważnego, ale po co ryzykować? Potem może być
        konieczny antybiotyk, nawet zastrzyki.
    • ann1411 Re: katarek! pomocy!! 22.03.07, 20:39
      Witaj!nie denerwuj się.do lekarza idz, jesli Cie to uspokoi. Polecam urządzenie
      o nazwie katarek. www.katarek.pl. wyglada drastycznie,ale działa rewelacyjnie.
      lekarka zapisala nam dodatkowo krople mucofluid, i homeopatyczne,i sol morska.
      ja stosowalam jednak tylko ten mucofluid, i sol fizjologiczna. po sciagnieciu
      babolkow znowu zakraplałam sola fizjol.faktycznie nie leczony katar, u nas (nie
      lecialo nic z nosa, tylko z tylu do gardla) po tygodniu zaczal sie kaszel,
      fatalne nocki. bylo blisko zapalenia oskrzeli. ale dzieki temu urzadzeniu,
      opukiwnaniu plecków, kropli olbas (inhalacje na noc miseczka z ciepla woda kolo
      lozka, mokre reczniki na lozeczku nakropione nimi) wyszlismy z chorobska.
      bedzie dobrz : )pozdrawiam
      • tina10121 Re: katarek! pomocy!! 22.03.07, 22:23
        a ile ma Twoja pociecha?? bo maz wlasnie wrocił z apteki i okazuje sie ze te
        krople oil olbas sa od 3 roku zycia
        • d.ziarkowska Re: katarek! pomocy!! 22.03.07, 22:35
          daje sie te kropelki niemowlaka do inchalacji, bez problemow.. ja to bym
          zrobila parowke z wody 1l i 2 lyzki soli, niech sobie nosek nawilży a miedzy
          czasie oklepuj plecki coby sie tam nic nie dostalo- tak zapobiegawczo.. a ta
          woda morska jest super
          • tina10121 d,ziarkowska 22.03.07, 22:42
            jestes z pomorza??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka