mrowka517 05.04.07, 17:19 Hej! Zgodnie z obietnicą zamieszczam kilka zdjęć mojej kochanej córeczki, która wczoraj skończyła 5 tygodni!!! Jeśli macie ochotę to zerknijcie na tą małą istotkę fotoforum.gazeta.pl/u/mrowka517.html Pozdrawiam!! Maja mama Ady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowka517 Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 05.04.07, 17:22 fotoforum.gazeta.pl/u/mrowka517.html Odpowiedz Link Zgłoś
agabro Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 05.04.07, 17:45 No cóż moge napisać. JEST TAK SAMO PIĘKNA JAK DZIELNA! Gratuluję! Agata z Kubusiem i Zuzanką Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 05.04.07, 20:35 Śliczna Czarnulka- mróweczka. Najważniejsze że juz jesteście razem w domku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 05.04.07, 22:35 śliczniutka ta panienka i ma super włoski,aż sie chce dzidzi jak sie na nią patrzy.duzo zdrówka Adusiu!! Iwona i Wiki TGA,PS Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 07.04.07, 15:55 ŚLICZNA PANIENECZKA....... rośnij zdrowo..... Ewa, mama Julki Odpowiedz Link Zgłoś
sara01 Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 05.04.07, 17:58 Śliczna , mała mróweczka ) Pozdrawiamy cieplutko , Radosnych Świąt ! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
lacka111 Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 05.04.07, 20:27 Od czasu, kiedy moje panie wróciły ze szpitala z Łodzi,tzn. pod koniec stycznia, nie wypowiadałam się aktywnie na tym forum, ale uważnie je śledziłam i trzymałam kciuki za ciebie Maju i Maleńką. Tak bardzo się cieszę, że wróciłyście szczęśliwie do domu. Teraz już będzie dobrze. Mała serduszkowa Sara jest po wizycie kontrolnej w Łodzi, ma się dobrze a w Lany Poniedziałek będzie chrzest, a ja będę chrzestną mojego malutkiego Serduszka. Życzę Wam spokojnych i zdrowych Świąt... Ada to śliczna panienka!!! Z ogromną przyjemności obejrzałam sobie fotki! Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
lacka111 Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 05.04.07, 20:30 No i oczywiscie serdeczności i specjalne życzenia świąteczne dla Babci Basi, która tak dzielnie nas informowała o wszystkim i wspierała cię w trudnych chwilach. Wspaniała kobieta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malamimi27 Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 05.04.07, 20:34 Śliczna mała Adusia. Włoski czarniutkie. ciekawe czy już takie zostaną? widać błysk w oku i wolę walki. dzielne maleństwo. życzę radosnych Świąt. pozdrawiam kasia i Wojtuś hlhs Odpowiedz Link Zgłoś
kpiekuta Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 05.04.07, 22:04 Śliczna dziewczynka i jakie ma bystre oczy Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 06.04.07, 06:19 Maju, masz uroczą córeczkę. Te minki Nie mówiąc już o fryzurze ^__* Odpowiedz Link Zgłoś
basikrzy Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 06.04.07, 10:30 ale słodka! tylko ją schrupać! ma piękne włoski Panna Adrianna Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 06.04.07, 12:00 Sliczny dziubus. Slodziutki. Pozdrawiam. Wesolych w Swiat. Ewelina z Rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
madzia8310 Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 07.04.07, 09:38 Jaka słodziutka!!!! Ma śliczne oczy, takie duże!!! Obejrzałam wszystkie zdjęcia i mam łzy w oczach....jak dobrze że malusia jest taką dzielną kobietką i że jesteście już w domku!!! Życzę małej Adusi duuuużo zdrówka i wesołych świąt!!! Trzymajcie się cieplutko dziewczyny Pozdrawiam Magda mama Filipka TGA,PS Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 07.04.07, 13:54 Czyli o to cudo wszyscy trzymaliśmy kciuki , modliliśmy się Adusi wszystkiego dobrego ! Odpowiedz Link Zgłoś
kopacz_tej Re: Poznajcie Pannę Adriannę :)) 10.04.07, 16:38 Gratulacje !!!Śliczny "Dziubuś" Pozdrawiam cieplutko,Ewa Odpowiedz Link Zgłoś